Galatasaray'dan bir bomba daha!

Galatasaray Senegalli Oumar Niasse ile her konuda anlaştı, kulübü Lokomotiv'le de el sıkışılması artık an meselesi...

Galatasaray'dan bir bomba daha!
Galatasaray'dan bir bomba daha!
GİRİŞ 06.07.2015 10:01 GÜNCELLEME 06.07.2015 10:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray’da, daha önce Akhisar’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencisi olan Oumar Niasse gündeme gelmişti. 25 yaşındaki forvet oyuncusuyla Sarı-Kırmızılı  yöneticilerin her konuda anlaştığı ve kulübü Rus ekibiLokomotiv Moskova ile de masaya oturulduğu bildirilmişti. Bu transferde olumlu bir yol kateden Cim Bom’un, Lukas Podolski’nin alınmasıyla birlikte Niasse’ı da yakında açıklayacağı öğrenildi. Çünkü yıldız transferi bekleyen taraftarlar, Niasse ismini duyunca buna tepki göstermiş ve doğal olarak da yönetim, görüşmeleri kapalı kapılar ardından devam etme kararı almıştı.

2.5 milyon Euro

Hamzaoğlu’nun ısrarla istediği Senegalli futbolcunun da, Aslan’da oynamayı dört gözle beklediği konuşuluyor. Bu oyuncu için Galatasaray’ın kasasından bonservis bedeli olarak yaklaşık 2.5 milyon Euro (7.482.250 TL) çıkacağı belirtildi. Niasse, geçen sezon Rusya’da 18 maça çıkmış, 5 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Niasse'yi alacak olursak orayı yıkarlar! RVP alsın rakibin sen ise Niasse al! Olacak iş mi?
    Cevapla
  • pes 8 yıl önce Şikayet Et
    AKHİSAR GALATASARAY SPOR ! Hamza Hamzaoğlu gekası da alsaydı bari
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    kontra atak oyuncuları ile 7 bitirirsiniz ligi poldi,bulut,burak,niyaz,aralarında kalite farkı olsada benzerlikleri aynı çakılı santrofor almassa cimbom seneye süper ligde cimbom nal toplar avrupada şamar oğlanına çevirirler.
    Cevapla