Carole transferinin perde arkası

Galatasaray, Lille ve Marsilya’nın peşinde olduğu Lionel Carole’yi üç gün önce gizlice İstanbul’a getirdi.

Carole transferinin perde arkası
Carole transferinin perde arkası
GİRİŞ 04.07.2015 10:29 GÜNCELLEME 04.07.2015 10:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın sürpriz şekilde kadrosuna kattığı Lionel Carole, belki Podolski kadar ses getirmedi. Ancak Cim-Bom’un çok önemli bir transfer gerçekleştirdiği belirtildi.

Fransa 2. Ligi’nde şampiyon olan Troyes’un 24 yaşındaki sol bekinin, Lille ve Marsilya gibi önemli takımlar tarafından da istendiği ama Galatasaray’ın elini çabuk tuttuğu ortaya çıktı. 3 gün önce gizli bir operasyonla Türkiye’ye getirilen futbolcuyla her konuda anlaşan Aslan, transfer pürüzlerini ortadan kaldırdı.

U21 ve daha alt yaş kategorilerinde Fransa Milli Takımı formalarını da giyen oyuncunun gelişime açık olması ve maliyetinin azlığının tercih nedeni olduğu ifade edildi. Gizli bir şekilde oyuncuyu Türkiye’ye getiren sarı-kırmızılıların, olayın medyaya yansımaması için titizlikle hareket ettiği ifade edildi. Carole’nin Florya’da, kendisini çok isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile de görüştüğü öğrenildi.

Point Otel’de kaldı

Bonservisi için 1.5 milyon euro ödenecek olan Fransız futbolcuya Galatasaray 4 senelik imza attıracak ve her sezon için garanti olarak 700 bin euro verecek. Türkiye’de bulunan oyuncunun 3 gündür Başkan Dursun Özbek’e ait Point Otel’de konakladığı dile getirildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • gs gs 8 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin sol beki
    Cevapla
  • yusuf özen 8 yıl önce Şikayet Et
    Super
    Cevapla