Yasaman bombaladı! "32 yaşındaki Bilal'le..."

Yarsuvat döneminde ikinci başkanlık yapan Hamdi Yasaman, yeni yönetimi topa tuttu.

Yasaman bombaladı! "32 yaşındaki Bilal'le..."
Yasaman bombaladı! "32 yaşındaki Bilal'le..."
GİRİŞ 29.06.2015 14:41 GÜNCELLEME 29.06.2015 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat’tı. Onun yönetiminde ikinci başkan olarak ise Hamdi Yasaman görev yapıyordu. Yasaman sivri açıklamalarıyla dikkat çekiyordu. Aynı yönetimde başkan yardımcılığını üstlenen Dursun Özbek, Galatasaray’ın yeni patronu oldu. Dışarda kalan Yasaman ise Özbek ve ekibini adeta bombaladı. 11 Temmuz’daki genel kurulda kürsüye çıkacağını söyleyen Yasaman, “Özbek gayrimenkuller için yetki isteyecek. ne planı var ne programı. Yetki alamazsa bu güvensizlik demektir ve hemen seçime gitmelidir” dedi.

'Albayrak giderken rapor falan bırakmadı'

Kulübün kurumsallıktan çok uzak olduğunu vurgulayan Yasaman, “Şahıslar değişse de teşkilat devam etmeli. Ama Galatasaray’da bu yok. Abdurrahim Albayrak giderken rapor falan bırakmadı. Bu yüzden panik halinde dolanıyoruz, transfer falan yok. Bize 7 ay boyunca Allah yardım etti, şampiyon olduk. Şampiyonluğun kremasını da kendi üzerlerine aldılar. Ama böyle devam edilmez. Çıta yükselmeli. Avrupa’da başarı hedeflemek lazım. Bunun için de o kadroyu oluşturmak gerekiyor. Akhisar’dan alınan 32 yaşındaki Bilal’le bu iş olmaz” diye konuştu.

 
Duygun Yarsuvat’ın yönetiminde beraber görev yapan Hamdi Yasaman ve Abdurrahim Albayrak’ın arası hiçbir zaman tam olarak iyi olmadı. Bir toplantıda kulübün borçlarıyla ilgili, “Aysal döneminde çok harcama yapıldı” diyen Albayrak’a Yasaman’ın tepkisi çok sert olmuştu. “O zaman sen de vardın. İzin vermeseydin” ifadesini kullanan Yasaman’a Albayrak cevap vermemişti. Yasaman’ın son açıklamalarında yine Albayrak’a taş atması bu nedenle kimseyi şaşırtmadı.

KAYNAK: AÇIK MERT KORKUSUZ
YORUMLAR 3
  • Alp 8 yıl önce Şikayet Et
    Amrabat'ı nasıl kaptırdık onu düşünsünler. Yönetim işi bilene bıraksın.
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam fitnenin başıdır
    Cevapla
  • hakımhakkım 8 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşındaki burmadan daha faydalı olacağı kesin.
    Cevapla