Sabri ve Melo saha içinde birbirine girdi!

Galatasaray'da Felipe Melo ile Sabri Sarıoğlu saha içinde büyük gerginlik yaşadı.

Sabri ve Melo saha içinde birbirine girdi!
Sabri ve Melo saha içinde birbirine girdi!
GİRİŞ 03.06.2015 21:14 GÜNCELLEME 03.06.2015 21:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynanan Galatasaray-Bursaspor maçında sarı-kırmızılı iki futbolcu Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo birbirine girdi.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin 33. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrası Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo arasında önce tartışma başladı.

İki futbolcunun da sinirlerine hakim olamadığı görülen tartışmada Melo, Sabri'ye bazı el hareketleri yaparken, Sabri de Melo'nun boğazına sarıldı.

Saha içerisinde çıkan gerilimi Hamza Hamzaoğlu saha içerisine girerek yatıştırdı.

YORUMLAR 21
  • rıdvan 8 yıl önce Şikayet Et
    yabancı futbolcular türkiye ye gelince kral oluyorlar avrupada aaynısını yapsa melo her maç kırmızı kart görür
    Cevapla
  • bilirkişi 8 yıl önce Şikayet Et
    "fur de furalım, öl de olek sabri reyiz" melo melo gendine gel
    Cevapla
  • fb yaptı 8 yıl önce Şikayet Et
    melo fb li futbolculara yapınca fblileri suçladınız, sabri aynı hareketi volkana yaptı volkanı suçladınız (volkan masumdur demiyorum) acaba şimdi kim suçlu.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    altı yıldır bu adamın rezilliklerini izliyor bu millet,dün akşam da yine sabri ile kavgası ve sonrasında sabriye vurmasına rağmen hakemlerden çıt yok . şunu korkmadan çekinmeden söylemek gerekir bu adam ve bu takım gizli bir el tarafından korunuyor, öyle olmasa melo denen zat hiç bir müsabakayı 90 dakika OYNAYAMAZ .etikten ahlaktan onur şeref haysiyetten bahsedenlerin bu konuyu iki dakika düşünmelerini rica ediyorum.bu hareketleri başka oyuncular yapsa günlerce en ağır eleştiri ve hakaretlere maruz kalırlar,hayatları zindan olur.
    Cevapla
  • Dbdn 8 yıl önce Şikayet Et
    Ikiside kovulmasi gereken adamlar ikide fenerde var onlarinda kovulmasi gerekir bunlarin oynadigi futbola deyil her seferinde başka şeylerle gündemde bu adamlari taraftar niye destekler hiç anlamam bunlarda bu destegi kötü kullaniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle