'Belki Beşiktaş gibi yetenekli değiliz ama...'

Galatasaray'da, özellikle Melo'nun yokluğundaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Hamit Altıntop önemli açıklamalarda bulundu.

'Belki Beşiktaş gibi yetenekli değiliz ama...'
'Belki Beşiktaş gibi yetenekli değiliz ama...'
GİRİŞ 02.06.2015 15:38 GÜNCELLEME 02.06.2015 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hamit Altıntop'un yaptığı açıklamalarda en dikkat çeken noktalardan biri "Beşiktaş gibi belki çok yetenekli değiliz ama çok kaliteli ve tecrübeli isimlerimiz var" sözleri oldu.

İşte Hamit Altıntop'un açıklamaları:

"PRANDELLI İLE SIKINTIMIZ OLDU"

"Yeni hoca, yeni kurallar, yeni çalışmalar adaptasyon süremizin uzun sürmesine neden oldu. Prandelli ile iletişim sıkıntımız oldu, bu da futbolumuza yansıdı. O sırada başkanımız değişti. İster istemeden takımı da etkiledi bu durumlar. Ardından Hamza Hocamız ile yeni bir ortam, yeni bri hava yarattık. Sonra Sabri aramıza katıldı. Bu da bizim için çok çok önemliydi. Böyle pozitif bir ortam oldu ve sonuna kadar da bunu devam ettirdik."

"ÜNAL AYSAL VE FATİH HOCA'NIN EMEĞİ ÇOK"

"Ben geldiğimde farklı bir başkanımız vardı. Onun da emeği çok, Fatih Hocamız'ın da emeği çok. Kadroyu bu iki güzel insan kurdu sonuçta. Ama eksiğimiz çok... Biz futbolcu olarak önce saha içi diyoruz ama kolay değil 40 kişiyle idmana çıkmak. Yine de duacı olmak lazım, güzel bir işimiz var, güzel bir dünyamız var. Bu ayrı bir dünya. Bunu da insanlarla paylaşmak lazım ki insanlar bunları bilerek gelsin."

"İNANCIMIZ HEP VARDI"

"Şampiyonluğa inancımız her zaman vardı. Bunu da gösterdiğimize inanıyorum. Saha içinde zaman zaman kötüydük ama bu da düzensizlikten kaynaklanıyordu. Şampiyonlukta daha çok neye üzüldüm? Daha güzel futbol, daha sağlam futbol oynayabilirdik. Koptu kopacak durumlar oldu, bunları yaşamamalıydık."

EN ÜZÜLDÜĞÜ MAÇLAR!..

"Balıkesirspor maçını sakattım, televizyonda izledim. Ona çok üzüldüm. Bir de Başakşehir'deki maçımız. Bizim için çok ağır bir yenilgiydi. En sevindiğim maçlar; Kasımpaşa ve içerde Mersin'deki dönüşlerimiz güzeldi. 5-0'lık Konya maçı da çok güzeldi."

"Son iki maçı herkes aynı saatte oynasın. O maçlarda her şey olabilir çünkü. Ona ben biraz üzüldüm. Başakşehir maçında arkadaşlarımla oturup, çay servisi yapıyordum. Ara ara bakabildim. Onu orda takım arkadaşların, taraftarların yok sevindim tabi ama daha farklı olabilirdi."

YORUMLAR 4
  • coşgun58 8 yıl önce Şikayet Et
    bir Bjk'li olarak benim göremediğim yeteneği görmüş hayret :))
    Cevapla
  • Hoja 8 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamış sen ki avrupanın büyük takımlarında oynamış biri bunu söylüyorsa çok aip etmişsin...
    Cevapla
  • orhan aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    adam mütevazi kardeşim anlamadan yorum yapıyorsunuz. yoksa bjk de hamit gibi real madridde oynamış ya daa oynayabilecek kapasitede bir oyuncu var da biz mi göremedik? sneijderden hiç bahsetmeye gerek yok zaten ok
    Cevapla
  • cavit 8 yıl önce Şikayet Et
    neyi sacmalamis ? soylede biz de bilelim.. bende okudum senin okudugunu , adam dusuncelerini paylasmis guzel guzel....sende anlama kapasitesi yoksa adam ne yapsin? gercekte sen sacmaliyor olmayasin .. acaba.??
    Cevapla