G.Saray'da Abdurrahim Albayrak şoku

Abdurrahim Albayrak, şampiyonluk kutlamaları esnasında yaşanan olaylar nedeniyle TT Arena'yı terk etti ve cep telefonunu kapattı.

G.Saray'da Abdurrahim Albayrak şoku
G.Saray'da Abdurrahim Albayrak şoku
GİRİŞ 01.06.2015 02:41 GÜNCELLEME 01.06.2015 02:41

Galatasaray'da yeni başkan seçilen Dursun Özbek, 20. şampiyonluk kutlamaları öncesinde yönetimden kimsenin sahaya inmemesi yönünde talimat vermişti. Bu talimatı da şampiyonlukta yöneticilerin değil teknik ekip ve futbolcuların ön plana çıkması gerektiği için verdiği söylenmişti.

Dursun Özbek'in bu talimatına yönetim kurulu uydu ve sahaya kimse inmedi. Galatasaray'ın sevilen isimleri ve yeni yönetimde yer almayacak olan Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst de bu karara uydular. 

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük emeği olan Abdurrahim Albayrak'ın bu duruma çok üzüldüğü ve TT Arena'yı terk ettiği öğrenildi. Albayrak'ın cep telefonunuda kapattığı bilgisine ulaşıldı.

''BEN BİZZAT ARAYIP ÖZÜR DİLEYECEĞİM''

Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kutlamalar sonrası yaptığı açıklamada "Onların da bu sevinç anımızda yanımızda olması lazımdı. Ben bizzat arayıp özür dileyeceğim." diyerek olayın içeriğini anlattı.