Rize'de helal olsun dedirten görüntüler!

Çaykur Rizesporlu oyuncular, 2014-2015 sezonunun şampiyonu Galatasaray'ı maç öncesi alkışlarla karşıladı.

Rize'de helal olsun dedirten görüntüler!
Rize'de helal olsun dedirten görüntüler!
GİRİŞ 30.05.2015 13:33 GÜNCELLEME 30.05.2015 13:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan son hafta maçı, 'helal olsun' dedirten görüntülere sahne oldu.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ı çıkış tünelinin sonunda dizilerek bekleyen Rizesporlu futbolcular, sarı-kırmızılı meslektaşlarını alkışladı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen kaleci Serkan Kırıntılı da takım arkadaşları gibi rakibi alkışlayarak, Galatasaraylı futbolcuları tek tek tebrik etti.

Seremoni sırasında Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman ile Galatasaraylı futbolcular arasındaki sıcak diyaloglar dikkati çekti.

SON MAÇINA ÇIKAN HAKEM ABİTOĞLU'NA PLAKET

Her iki takım oyuncuları, son maçına çıkan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nu da alkışladı. Duygusal anlar yaşayan Abitoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUMLAR 7
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Azizin-emrenin-volkanin olmadigi yerde huzur vardir, dostluk vardir
    Cevapla
  • kazım 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dediğine sen dışında kimse inanmıyor.Bu sene senaryo hiç olmadığı kadar iyi işledi sen hala dostluktan fair play den bahset.
    Cevapla
  • AhmeT 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım ,Kaleci Volkan, Emre Belezoğlu olduğu sürece Türk Sporunda kavga,kin.nefret bitmez.Bunlar giderse Türk Futbolu huzura kavuşacaktır.
    Cevapla
  • KAZIM F 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler azizle volkanla olsaydı futbol çoktan huzur kazanmıştı.Sen önce melo gibi burak gibi taraftarı gaza getiren adamları gönder yani kısacası kendi takımın başlasın diğerleri bakarlar kendi başlarının çaresine ..
    Cevapla
  • Gyan 8 yıl önce Şikayet Et
    Centilmenlik güzel şey de... Büyük takımların aldığı puanlarda hakemlerin ve Anadolu takımlarının hakkı yatıyor. Hakemler hep eziyor ve üç büyükleri galip çıkarıyor.
    Cevapla
  • çok güzel.. 8 yıl önce Şikayet Et
    olması gerekeni yaptı rizespor. hepsi bu ülkenin takımı renk ayırımı yok. dostluk kardeşlik adına çok güzel bir davranış..
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar görmek istediğimiz şeyler, edepli topçu ve taraftar. Darısı fenerin başına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle