G.Saray'da Melo şoku! Herkesi şaşırtan hareket

Galatasaraylı Felipe Melo geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrılık açıklamasının ardından bugün de herkesi şaşırtan hamleler yaptı.

G.Saray'da Melo şoku! Herkesi şaşırtan hareket
G.Saray'da Melo şoku! Herkesi şaşırtan hareket
GİRİŞ 29.05.2015 16:02 GÜNCELLEME 29.05.2015 16:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Felipe Melo bugün kendine ait twitter hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını ve Sarı-Kırmızılı oyuncuları takip etmeyi bıraktı.

Melo'nun listesinde kendisini bir süredir ısrarla transfer etmek istediği bilinen İnter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini ise kaldı. Melo'nun bu hamlesinin ardından İtalya'dan flaş haberler gelmeye başladı. İnter kulübüne yakın kaynaklar, Melo'nun önümüzdeki yıl İnter'in formasını giyeceğini ileri sürdü.

Galatasaray cephesinin Felipe Melo'nun tavrı sonrası ne yapacağı merak konusu olurken, yönetimin de ayrılık fikrine sıcak baktığı ortaya çıktı. Dursun Özbek ve ekibinin, Brezilyalı yıldızın ayrılmakta ısrarcı olması halinde kendisini takımda tutmak için hamle yapmayacağı ileri sürülüyor.

1 yıllık ücretini getirirse...

Peki Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Felipe Melo'nun ayrılma ihtimali var mı? FIFA kurallarına göre yöntem belli. 29 yaşını doldurmuş futbolcuların kulüpleriyle kontratlarının bitimine 1 yıl kalmışsa yeni bir transfer yapması mümkün. 

Melo halen Galatasaray'dan yıllık 3.3 milyon Euro ücret kazanıyor. Brezilyalı bu miktarı bonservis bedeli olarak getirdiği takdirde serbest kalıyor ve bir başka takıma transfer olabiliyor. Olası bir transfer halinde Galatasaray'ın kasasına 3.3 milyon Euro'luk bu miktarı girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR 4
  • hamit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın yarardan çok zararı var
    Cevapla
  • Muhammed Yazgi 8 yıl önce Şikayet Et
    artistlik yapicaksa gitmek istiyorsa adam gibi ben istemiyorum gitmek istiyorum dersin. HERKES HADDINI BILECEK GALATASARAYA KARŞI
    Cevapla
  • :D:D 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman Sneijder 3,2m € :D
    Cevapla
  • onder 8 yıl önce Şikayet Et
    hediye araba verecekti ?
    Cevapla