Telles gidiyor yerine o geliyor!

Galatasaray'ın eski hocası Roberto Mancini istedi, Alex Telles 8 milyon Euro bonservisle gidiyor.

Telles gidiyor yerine o geliyor!
Telles gidiyor yerine o geliyor!
GİRİŞ 29.05.2015 11:11 GÜNCELLEME 29.05.2015 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alex Telles'in Galatasaray macerası 1 buçuk yılda bitiyor. Kimi zaman eleştirildi, kimi zaman da takımın gizli kahramanı olarak gösterildi. Ancak Galatasaray'ın eski, Inter'in ise mevcut teknik direktörü Roberto Mancini, Telles'in hakkını her zaman Telles'e verdi. Ve Galatasaray'a yöneticiler aracılığıyla resmi teklifi sundu. Buna göre İtalyan kulübü Brezilyalı oyuncu için 8 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray ise Ocak 2014'te Gremio'ya 6 milyon 150 bin Euro verdiği futbolcuyu para kazanarak göndermiş olacak. Telles'in sarı-kırmızılı ekiple 3 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatalım.

İLK GÖRÜŞME GÜRAY'LA

Galatasaray'da transfer için prensipte anlaşma sağlanan ilk futbolcu Güray Vural. Hamzaoğlu'nun Denizli'de keşfederek 2012'de Akhisar'a kazandırdığı hatta milli takıma yükselmesinde bile yardımcı olduğu oyuncu için iki kulüp arasındaki görüşmeler resmen başladı. Güray kaynaklı gelen haberlerde oyuncu için imza konusunda bir sıkıntı yok. Gelmeye hazır. Akhisar Başkanı Hüseyin Eryüksel'in ise Hamza Hamzaoğlu'na Galatasaray-Akhisar maçında fazlaca sevinmesinden dolayı ufak da olsa kızgınlığı var. Yine de imzaya çok yakın. Lig bitiminde imzaların atılacağı kulübe yakın kaynakların verdiği tek bilgi!

GÜRAY HER BÖLGENİN ADAMI

Güray Vural, sol bek olarak tanındı ama Roberto Carlos'un Akhisar'ında sağ kanat olarak bile görev yaptı... Bu sezon 31 lig maçında 3 gol kaydeden Güray, Denizli ve Akhisar formalarıyla toplam 145 Süper Lig maçında sahaya çıktı... Güray özellikle Akhisar'ın Kadıköy deplasmanında sarı-lacivertlileri yıkan isimdi.

YORUMLAR 1
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    seneye devler ligi var telles giderse takıma bizim yönetyiciler bi solbek bulamaz şimdi. para istemez telles kalsın.
    Cevapla