Güldüren açıklama: Biz kalsaydık...

Cesare Prandelli'nin ekibinden Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

Güldüren açıklama: Biz kalsaydık...
Güldüren açıklama: Biz kalsaydık...
GİRİŞ 29.05.2015 03:53 GÜNCELLEME 29.05.2015 03:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın 4. yıldızı takması eski hocası Cesare Prandelli ve ekibinin de yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılı ekibi sezona hazırlayan isim olan ve Kasım ayının sonuna kadar takımın başında olan İtalyan hocanın, çalıştığı dönem yaptığı analizler de ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın medya sorumlusu olarak görev yapan yardımcısı Silvia Berti, yaptığı açıklamada çarpıcı iddialarda bulundu.

Sarı-kırmızılı ekibin ulaştığı zaferi yorumlayan Berti, öncelikle takımın başarısından büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Hamza Hamzaoğlu’nun hakkını teslim eden ve önemli bir iş çıkardığını belirten Berti, Prandelli ve yardımcıları olarak kendi aralarında yaptıkları değerlendirmeyi de paylaştı.

''BİZ DE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIRIRDIK''

Berti, ''Biz de kalsak bu takımı şampiyonluğa ulaştırırdık. Çünkü takımın gücünü biliyorduk ve ekip her geçen gün daha iyiye gidiyordu. Prandelli sezon sonunda ligi ilk sırada bitireceğimizden o zaman da emindi'' dedi.

''SIKINTILAR YAŞADIK''

İtalyan teknik ekibin en büyük pişmanlıklarının ise Türk hoca olduğu belirlendi. Yerli antrenörün bulunmayışının yarattığı dezavantajların farkına geç vardıklarını itiraf eden Silvia Berti, ''Türk bir yardımcı hocamız olsaydı bu bizim için daha iyi olurdu. Oyuncularla daha rahat iletişim kurmamızı sağlardı. Bu konuda sıkıntılar yaşadık'' ifadelerini kullandı.

''SELÇUK VE BURAK AĞLADI''

Türkiye’den ayrılık sürecinin kendileri için çok duygusal anlara sahne olduğunu da dile getiren Berti, ''Son akşam yemeğinde bazı futbolcular gözyaşlarına hakim olamadı. Bunların içinde Selçuk ve Burak da vardı'' diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • mstf durak 8 yıl önce Şikayet Et
    o göz yaşları muhtemelen mutluluktandır :)
    Cevapla
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasrettin Hoca fıkraları bile gölgede kaldı komiklikte.Ne komik adamlar.
    Cevapla
  • gsgsgs 8 yıl önce Şikayet Et
    fıkra mı şimdi bu?
    Cevapla