Sinan Bolat'tan transfer itirafı!

Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da Porto'dan kiralık forma giyen Sinan Bolat, Belçika basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinan Bolat'tan transfer itirafı!
Sinan Bolat'tan transfer itirafı!
GİRİŞ 28.05.2015 16:54 GÜNCELLEME 28.05.2015 16:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geçirdiği sezon boyunca zaman zaman eleştirilen ve beklentileri karşılaşmakta zorluk geçen Sinan Bolat, Muslera'dan ve yaşadığı şampiyonluktan bahsederken ''Galatasaray'da yaşadığım şampiyonluk beni çok mutlu etti. Yeniden Galatasaray'da devam edebilirim ama ben düzenli olarak oynamak istiyorum. Muslera çok iyi. Benim için Avrupa'nın en iyi 10 kalecisinden biri. Ben o varken daha çok kupa maçlarında oynadım. Umarım Türkiye Kupası Finali'nde de çok iyi bir nokta koyarım'' ifadelerini kullandı.

"DÜZENLİ OLARAK OYNAMAK İSTİYORUM"

26 yaşındaki file bekçisi sezon bittikten sonra geleceği hakkında bir karar vereceğini söylerken bazı teklifler aldığını da ''Türkiye'deki sezon bittiğinde Porto ile geleceğimi konuşacağım. 3 yıl daha sözleşmem var ama tek isteği düzenli olarak oynamak. Bu benim için çok önemli. Bazı Belçika ve Türk kulüplerinin de bana ilgisi olduğunu biliyorum. Her şey sezon tamamen bittiğinde netleşecek'' sözleriyle itiraf etti.

Sinan Bolat sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak gelirken, ligde sadece 1 maçta forma giyerken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 karşılaşmada oynama şansı buldu.

YORUMLAR 1
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    sinanı ben çok beğendim önnümüzdeki sene devler ligi var, kalması için ikna edilmeli
    Cevapla