Ç.Rizespor, G.Saray'ı alkışlayacak mı?

Ligin son maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'ı Rize'de büyük bir sürpriz bekliyor.

Ç.Rizespor, G.Saray'ı alkışlayacak mı?
Ç.Rizespor, G.Saray'ı alkışlayacak mı?
GİRİŞ 28.05.2015 16:32 GÜNCELLEME 28.05.2015 16:32

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kupasına cumartesi günü kavuşacak. Ligin son maçında Çaykur Rizespor’a konuk olacak Sarı-Kırmızılılar’a organize şekilde büyük sürprizin hazırlandığı öğrenildi. Yeşil-Mavili kurmayların ve futbolcuların, maç öncesi seremoniye gidecek Cim Bom’u çıkış tünelin hemen başında bekleyeceği ve ellerinde çiçeklerle karşılayarak tek tek alkışlayıp tebrik edeceği belirtildi. 

Rizesporlu idarecilerin aldığı bu karara sıcak bakan teknik direktör Hikmet Karaman’ın da bu organizasyona dahil olacağı konuşuluyor. Galatasaray Başkan YardımcısıAbdurrahim Albayrak’ın Rizesporlu yöneticilerle iletişime geçerek son karşılaşmanın TT Arena’da oynanmasını talep etmişti ama TFF reddetmişti. Bu isteğin gerçekleşmemesinin ardından Rizesporlu idarecilerin böyle bir karar aldığı ve her iki kulüp arasındaki ilişkinin sıcak durmasının hedeflendiği öğrenildi.

Akhisar alkışlamıştı

Geçtiğimiz sezonu 32. haftasında Fenerbahçe, Akhisar’a şampiyon gitmişti. Ligin bitmesine 2 hafta kala zaferini ilan eden Sarı-Lacivertli oyuncuları, Akhisarlı futbolcular çıkış tüneli önünde dizilip rakiplerini alkışlayarak büyük bir Fair-Play örneği göstermişlerdi.