Melo'dan Emre'ye ırkçılık göndermesi!

Felipe Melo yaptığı açıklamada geçmişte paylaştığı tweet yüzünden aldığı cezaya değindi.

GİRİŞ 28.05.2015 12:36 GÜNCELLEME 28.05.2015 12:43

Brezilyalı futbolcu, Twitter'da anlamını bilmediği bir mesajı paylaştığı için iki maç ceza aldığını ileri sürerek, "Bakıldığı zaman rakibimizin oyuncusu, Trabzonsporlu bir futbolcuya ırkçılık yaptığı zaman iki maç ceza aldı. Ben hiç anlamını bilmediğim, istemeden koyduğum bir tweet yüzünden iki maç ceza aldım. O zaman ben size bırakıyorum. Hangisi daha iyi acaba. Irkçılık yapmak mı, bir söylemde bulunmak mı, yoksa hiç bilmediğin bir tweet yayınlamak mı?" ifadelerini kullandı.

"Demirören özer dilerse elini sıkarım"

Felipe Melo, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisi hakkındaki sözleri nedeniyle Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ben kesinlikle kendisini birebir tanımıyorum. Kesinlikle adını bile bilmiyorum. Böyle bir insanın benim arkamdan konuşması, 'Galatasaray'a yakışmıyor gitmesi lazım tarzı yorumlar yapması' buna sebep oldu. O yüzden ben elimi vermedim. Yani böyle benim arkamdan konuşmuş birisine elimi uzatmam çok çok doğru olmaz. Ben bir aktör değilim, ben dürüst bir futbolcuyum. Şu yapmış olduğum röportajda da ne kadar dürüst olduğumu ve kimseden korkum olmadığını anlamışsınızdır. Benden özür dilerse tabii ki elini sıkarım ama özür dilemediği sürece elini sıkmayı düşünmüyorum." dedi.