Melo'dan ayrılık sözleri: Sonuna geliyorum

Melo, "Belki de artık Türkiye'deki zamanımın sonuna geliyorumdur" diyerek kafalarda soru işareti oluşturdu.

GİRİŞ 28.05.2015 11:43 GÜNCELLEME 28.05.2015 12:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasarayla önemli başarılar yaşadığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar da Galatasaray formasıyla hemen hemen her başarıya imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye'deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor" diye konuştu.

"GEREKSİZ SARI KART GÖSTERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Felipe Melo, "sorunlu futbolcu" olduğu görüşüne katılmadığını vurgulayarak, "Diğer takım taraftarlarının yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmiyor. Tam tersi hakemlerin bana birçok sefer gereksiz sarı kart gösterdiğini de düşünüyorum. İyi izlenirse hiç faul olmayan pozisyonlarda bile faul çalınıp, sarı kart çıktığını düşünüyorum. Diğer takımlara, oyuncularına bunlar yapılmadı. Galatasaray'a verilmeyen penaltılar vardı ama şampiyonluk yolunda mücadele ettiğimiz rakiplerimize verilen penaltılar oldu. Belirttiğim gibi bu sene hemen hemen herkes bize karşıydı ama biz bir aile, bir bütün olduk. Tanrı bizimle beraberdi. Bu anlamlı, büyük şampiyonluğu bize nasip etti. Buradan da herkese armağan olsun şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • orhan aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraylıyım. melo iyi bir futbolcu ama bazen çok sert müdahaleler yapıyor. hiç adama değmeden sarı kart aldığı da oldu kırmızı kart alması gerekirken sarı aldığı da oldu doğruya doğru
    Cevapla
  • sezinultraslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Melo basarili sorunlu bir futbolcu değil sadece rakiplere çok tahrik ediliyor özelliklede emre ve volkanca.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    artık gitmesi lazım.Çok para alıyo zaten.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Melo kötü birisi değil sadece sert oynayan ve bunu kabul eden birisi. Umarım gitmez?
    Cevapla
  • Belcika Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Giderse'de yerini dolduramayiz..
    Cevapla