Galatasaray'dan transfer açıklaması!

Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, transfer listesini hazırladıklarını ve görüşmeleri bitirdiklerini söyledi.

Galatasaray'dan transfer açıklaması!
Galatasaray'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 27.05.2015 14:19 GÜNCELLEME 27.05.2015 14:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Abdurrahim Albayrak, her çarşamba günü ofisinde düzenlediği Karadeniz yemekleri gününde yaptığı açıklamada, görevi süresince elinden gelen her şeyi yaptığını belirterek, "Sezonu şampiyon tamamladığımız için çok mutluyuz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Önümüzdeki sezon için transfer listesini de hazırladık ve görüşmeleri bitirdik. Bunu yeni yönetime teslim edeceğiz" diye konuştu.

Baklava ustasının Galatasaray motifleriyle süslediği baklavayı da alan Albayrak, "Artık tatlı yeme zamanımız geldi" dedi.

YORUMLAR 3
  • Bartın 8 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonluğun mimarlarından biri Abdurrahim Albayrak. Tüm Galatasarayların sevdiği bir isim.
    Cevapla
  • Abdurrahim Abi 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim Albayrak gerçek bi Galatasaraylı gibi başkanlardan daha çok çalışıyor. Galatasaray değil 4. yıldızı 3. yıldızı bile Abdurrahim abinin desteği ile kazandı. Hep varol ve hep yanımızda ol abim.
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seni başımızdan hiç ama hiç eksik etmesin umuyorum ki yeni yönetimde de yer alacaksın inşallah yürekten inanıyorum yeter ki canın sağlığın yerinde olsun inşalla....I love you albayrak baskaaaannn
    Cevapla