Albayrak açıkladı: O telefon 4. yıldızı getirdi!

Galatasaray Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, şampiyonluğun hemen ertesinde, sıcağı sıcağına tüm duygularını anlattı.

Albayrak açıkladı: O telefon 4. yıldızı getirdi!
Albayrak açıkladı: O telefon 4. yıldızı getirdi!
GİRİŞ 27.05.2015 11:42 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonluğun perde arkasında kalan önemli unsurlarını, kırılma noktalarını ve yaşadıklarını tüm samimiyeti ile dile getiren tecrübeli yönetici, ‘4. yıldızı alıp bırakıyorum. Ama 5. yıldıza kalmaz yine geri dönerim’ diyerek de müjdeyi verdi... Söz şimdi taraftarın ve futbolcuların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Albayrak’ta:

TAKIMIN UÇAĞINA BİLE ALMADILAR 

G.Saray’a hizmet etmek herkese nasip olmaz. Allah nasip etti. Onun için çok mutluyum. Başka bir duygu bu... Kimseye bir kırgınlığım yok ama çok şey yaşadım geçmişte. Geçen sene takımın uçağına bile alınmadım. Olabilir... Ben tırnaklarımla bir yerlere geldim. Ama bu yapılanlar beni daha da çok hırslandırdı. İki İtalya’nın gidişinden sonra Hamza hocanın gelmesi bize bu başarıyı getirdi. Hamza hocayı iki senedir kafamın bir köşesinde tutuyordum. Hiç kimseye söylemedim. Anderlecht maçı gecesi kırılma noktası oldu. 5-6 isim dolaştı. Herkes bir yerlerden girmeye çalıştı doğal olarak. Bu hocaların hepsine saygı duyuyorum. Asla kimseyi incitmek için bir şey söylemiyorum ama beynimde, kalbimde yatan Hamza hocaydı. Ali (Dürüst) ağabey bana, ‘Tamam hocayı yollayacağız da sen kime karar verdin?’ dedi. ‘Kafamda Hamza hoca var’ dedim. Birden bana döndü ve ‘Sana bravo ya’ dedi. ‘Sen bu ismi nerden buldun? Benim hiç aklıma gelmedi. Gayet uygun. Seni çok tebrik ediyorum’ dedi.

‘ASLA PARAYI KONUŞMADI’ 

Brüksel’den hemen Hamza hocayı aradım. Tabii aradığımda çok heyecanlandı ama çok durgundu. Meğer babası o gün vefat etmiş, bizim haberimiz yoktu, çok üzüldük. Başsağlığı diledik... Tekliften gurur duyduğunu söyledi ve asla bizimle para konuşmadı. Sadece ‘Fatih hocayla konuşmamız lazım, Federasyondan izin alalım’ dedi. Ali ağabey, Fatih hocayla konuştu, ben de Yıldırım Demirören başkanla... Ve Hamza hoca G.Saray’a imzaladı. O gün 4. yıldız ve şampiyonluğun dönüm noktası oldu bana göre. Hamza hoca bana hep şunu söyler; ‘Abdurrahim ağabey bizim bu şekilde bir araya gelmemiz bir tesadüf değil’... Biz hep inandık. Futbolcularla hep konuştuk. Ekip olduk, birlik olduk, sonunda da çok şükür şampiyon olduk.

HAMZA HOCAYLA 3 YILLIK SÖZLEŞME

Ali Dürüst’e teşekkür ediyorum. Yönetime girmedi ama en son kokteylde biraz da beni kırmadı ve destek verdi. Onun tecrübesinden herkesin faydalanmasını istiyordum. İyi ki de ısrar etmişim. İki el olunca ses çıkıyor. Dursun ağabey ile bazı sıkıntıları beraber imzalarımızı koyarak hallettik. Gözünü dahi kırpmadı. Onun da hakkını hiçkimse yemesin. Hamza hoca konusunu Dursun başkan ile konuştum. Kendisi de onunla devam etmeyi çok istiyor. Ben olsam şimdi hemen 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacaktım. Dursun ağabeye inanıyorum ve güveniyorum. En kısa zamanda 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacaktır.

BAZI ŞEYLER BENİMLE MEZARA GİDECEK

Basına yansımayan sorunlar olmaz mı? Çok oldu. Aile içinde olan şeylerdi. Benimle birlikte mezara gidecek olan sırlar... Çok ciddi sorunlar oldu, olması da normal zaten. Bir kısmını zaten görüyorsunuz, futbolcular oyuna girip çıkarken oluyor. O hırsla doğal şeyler. Hocamız 40 futbolcuyu aynı anda oynatabilir mi? İster istemez, kırgınlıklar dargınlıklar oluyor. Önemli olan bunları uzatmadan, halledebilmek.

5. YILDIZA KALMAK GERİ DÖNERİM

Yönetime tamamen sağlığım nedeniyle girmedim. Ciddi bir revizyondan geçmem lazım. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Gece tansiyonum 20’lere çıkıyor. Bir Kasımpaşa maçı yaşadım ve sonunda salavat getirmeye başlamıştım. Çünkü gerçekten çok kötüydüm. Onu hiç unutamıyorum. O gün oğlum Hikmet de yanımdaydı. Benim için endişelerini gördüm ve çok üzüldüm. Bir baba olarak onlara bunu daha fazla yapamam ama G.Saray’ı da çok seviyorum. Asla kopmam mümkün değil ancak bir müddet ara vereceğim. 4. yıldız G.Saray’a hayırlı olsun. Bir müddet dinlenmem lazım. Bunda da kimse bana kırılmasın. Sağlığım önemli... 5. yıldıza kalmaz, geri dönerim (gülerek). Allah’ın izni ile yine burada olacağız.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 4
  • Kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Müstakbel başkanımız olacaksın inşallah dikkat et kendine abi
    Cevapla
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahim abi mac ozetlerini seyrederken de heyecanlaniyor mudur inşallah bu takima bir gün baskan olursun. tek buyuk gs
    Cevapla
  • uzman 8 yıl önce Şikayet Et
    yerli hocada karar kıldığınız için sizi tebrik ederim. zor dönemden geçtiniz ve sabrettiniz. kupa sizin hakkınız oldu.
    Cevapla
  • istemsizce güldüm 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim abi bu takım 3. yıldızı takarken görevinin başında takımın yanındaydı, 4. yıldızda da =) nasip olursa 5. yıldızı takarken de yanımızda olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın
    Cevapla