G.Saray'ın golüne sevinen Rüştü konuştu

Galatasaray'ın Beşiktaş'a attığı gole sevindiği iddia edilen Rüştü Reçber, konuyla alakalı konuştu.

G.Saray'ın golüne sevinen Rüştü konuştu
G.Saray'ın golüne sevinen Rüştü konuştu
GİRİŞ 26.05.2015 08:04 GÜNCELLEME 26.05.2015 08:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun efane kalecisi Rüştü Reçber, Galatasaray-Beşiktaş maçında sarı kırmızılıların golüne sevindiği iddiası üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

GALATASARAY'IN GOLÜNE SEVİNDİ İDDİASI

Rüştü Reçber'in Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası sosyal medyaya düşen bir görüntüsü büyük yankı yarattı.Twitter ve Facebook'ta yapılan yorumlarda; Arda Turan ve Haluk Ulusoy'un yer aldığı tribünde, oğlu Mehmet Burak ile birlikte oturan Reçber'in, Galatasaray'ın attığı gole sevindiği iddia edildi.

"OĞLUMUN GOL SEVİNCİNE TEBESSÜM ETTİM"

Fenerbahçe'de 13, Beşiktaş'ta 5 yıl forma giyen Rüştü Reçber, sosyal medyada dolaşan yorumlar üzerine hurriyet.com.tr'ye bir açıklama yaparak, olayın aslını anlattı. Reçber, şunları söyledi: "Ben spor yazarı ve TV yorumcusuyum. Galatasaray-Beşiktaş maçına, bu önemli müsabakayı yerinde izleyip okuyuculara en doğru şekilde anlatmak amacıyla gittim. 8 yaşındaki oğlum Mehmet Burak da herkesin bildiği üzere Galatasaray'ın altyapısında futbol oynuyor. Mehmet Burak futbolu çok seviyor, bu maça gitmek istedi, ben de götürdüm. Karşılaşmayı baba oğul birlikte seyrettik. Galatasaray'ın golüne sevindiğim iddiası tamamen gerçek dışı. Benim taraf tutmam söz konusu bile olamaz. Oğlumun sevinç gösterisine tebessüm ettim. Bütün olay budur."

YORUMLAR 13
  • burak turan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu garip bulan rüştü yü eleştiren insanın beyninde hücre yok
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü fb de oynadığın zaman açıklamıştın Galatasaraylıyım diye ne var açık açık söyle ya korkma
    Cevapla
  • semih 8 yıl önce Şikayet Et
    gs değil beşiktaşlı
    Cevapla
  • çiko 8 yıl önce Şikayet Et
    koyu bir fenerliyim ve rüştünün sevinmesi kadar doğal birşeyde yoktur...95-96 yılındaki şampiyonlukta oğuz ve aykut kadar emeği vardır...keşke herkes bu kadar profesyonel olabilse..lefterde beşiktaşlıydı bunu adalarda yaşayan herkes bilir hatta kendisine bizzat sormuşluğum var...yaptıkları hizmete bakın bırakın boş muhabbeti..
    Cevapla
  • cemal yuksel 8 yıl önce Şikayet Et
    gecin artik bu isleri hamza hoca da cocuklugunda fenerbahceyi tuttugunu soylemisti ne var yani adam profesyonel oyuncu fenerbahcede oynadiysa bir galatasaryli olarak sevinemicekmi
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Orada vahim olan Rüştü'nün değil, senelerce federasyon başkanlığı yapmış ve her yıl Fenerbahçe'yi doğramış olan Haluk Ulusoy'un sevinmesidir. Devletin takımı Galatasaray.
    Cevapla
  • Ciddi misin? 8 yıl önce Şikayet Et
    Şidmi ki federasyon başkanı hangi takımlı? ya da bir önceki federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar? Adam Feneri yarışta tutmak için Süper Final diye bir şey uydurdu be. İnsan konuşurken utanır utanır.
    Cevapla
  • kkk 8 yıl önce Şikayet Et
    bak bakalım Ulusoy döneminde kaç şampiyonluk almışsınız.Onun döneminde ülke futbolu zirvedeydi be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle