Burak'ın tepkisine Hamzaoğlu yorumu!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 65. dakikasında ilginç bir olay yaşandı.

Burak'ın tepkisine Hamzaoğlu yorumu!
Burak'ın tepkisine Hamzaoğlu yorumu!
GİRİŞ 25.05.2015 09:25 GÜNCELLEME 25.05.2015 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mersin İdman Yurdu maçında Emre Çolak'ı oyundan çıkardığı için Emre'den tepki gören Hamza Hamzaoğlu, benzeri tepkiyi bu kez de Burak Yılmaz'dan gördü.

Beşiktaş maçının 65. dakikasında yerini Umut Bulut'a bırakan Burak Yılmaz, oyundan çıkarken önce tebessüm etti ardından da yedek kulübesine geldiği sırada kendisine sarılan Hamza Hamzaoğlu'nun elini itti. Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasında yaşananlar bir anda maçın önüne geçti ve Galatasaraylı taraftarlar arasında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

"TEPKİ GÖSTEREBİLİR, DEVAM EDERSE..."

Mücadele sonunda açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, "Hiçbir oyuncu sahadan çıkmak istemez. Hocalarımızın taktiksel bir düşüncesi olacağını aklımıza getirmezdik. Bizim numaramız kalktığında kötüyüz diye düşünürdük. Orada 1-0 öndeydik ve Umut'un defansif anlamda yapacağı işler bizim için daha önem taşımıştı. Bence Umut da iyi bir golcü, yakaladığında atabilir. Burak kötü demek değil bu. Ben Burak'ın oyunda kaldığı süre boyunca ortaya koyduğu performanstan memnunum. Tepki gösterebilir, hiç önemli değil. Ben bunları hoşgörü ile karşılarım. Devam ederse, hoşgörü ile karşılamam mümkün değil. Burak içeride de sarıldı, arkadaşlarına da sarıldı, kutladı. Önemli olan devam ettirmemek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi bile dayandı kendini yere atmaktan oyun oynayamadı akşam fatih hoca olsaydı da yapaydı aynısını burak bey
    Cevapla
  • taner 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne Ya. Önüne gelen futbolcu kılıklı insanlar her hafta milyonların önünde bu adamı (Hamza) küçük düşürüyor.
    Cevapla
  • ü.y. 8 yıl önce Şikayet Et
    futbol ahlakı sıfır her pozisyonda kendini atan bi adam, rakibinin alınterine saygı duymayan bir adam, her maçta kendine kötü söz söyleten bir adam ,velhasıl yaramaz bir adam ..........
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen GALATASARAY varsa varsın! Burak efendi...
    Cevapla
  • kabuss 8 yıl önce Şikayet Et
    burak golcüyse bende profesörüm
    Cevapla