Hamzaoğlu: Bu oyunu bozalım

Hamza Hamzaoğlu öğrencilerine “2 maçı da alalım, bu oyunu bozalım” uyarısını yaptı

Hamzaoğlu: Bu oyunu bozalım
Hamzaoğlu: Bu oyunu bozalım
GİRİŞ 22.05.2015 11:07 GÜNCELLEME 22.05.2015 11:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın yaşadığı sıkıntılı durumun kimseyi yanıltmaması gerektiğinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu öğrencilerinin dikkatini çekti. Hamzaoğlu, “Bu camiaya şampiyonluğu hediye edelim, layık olduğumuz Devler Ligi’nde yerimizi alalım” dedi.

Konuşması sırasında F.Bahçe’nin hocası İsmail Kartal’ın “Rize ve hocasına güveniyorum” sözlerini ve Sow’un vatandaşı Beşiktaşlı Demba Ba’yı “Benim için oyna” şeklinde motive etmeye çalıştığını hatırlatan Hamzaoğlu, “İki maçı da kazanalım, bu oyunları bozalım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • sivas 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivasın eğer 1 puana bile ihityacı olsaydı feneri sürklase ederdi,yoksa ikinci yarıda sallana sallana oynamazdı.Zaten tt arenada taca çıkan topu getirip gol attınız.yüzünüz kızarmadan birde sevindiniz.şimdi olası puan eşitliğinde o golün neticesinde avantajlı konuma geçtiniz.Ama sizin için adalet değil sadece kazanmak önemli.Aramızdaki fark bu işte.
    Cevapla
  • adalet. 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın Hamzaoğlu.senin Akhisarlı talebelerin sizin maçta yattılar.Fener ve Bjk ye de ölümüne oynadılar.Dlğer taraftan sendeki Trabzonspor menşeli Yasin fenerbahçe maçlarından önce trabzonlu arkadaşlarına tviteerdan semaverli keyifli pozlar veriyor.O çocuk yılanın başıdır.Bi de kalkmış allah bana haram nasip etmesin diyor.Haram yollarla finalist oldunuz.yazıkk
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlar süper devam edin. Ne zaman bir yenilginin veya galibiyetin içinde bir arayışa girmeyeceksiniz. Hakemlerde hata yapabilir, her insan gibi desteklediğiniz takımın maçlarında hiç hakem hatalarından lehinize karar cıkmadı mı. Hamza Hamzaoğlu en azından yönettiği takımını motive ediyor. Başka takımın oyuncusuna veya hocalarına değil.
    Cevapla
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz zahmet etmeyin, hakem bozar, hakem bozmazsa Rize bozar, sizden ala entrikacı mı olur?
    Cevapla
  • hamza bey 8 yıl önce Şikayet Et
    oyunun kralını GS yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle