Açık açık uyardı: Onu F.Bahçe'ye kaptırmayın!

Ozan Tufan'ı çok isteyen Hamza Hamzaoğlu, "Ozan için gerekirse Tarık ve Yekta'yı takasta kullanabiliriz" önerisinde de bulundu.

Açık açık uyardı: Onu F.Bahçe'ye kaptırmayın!
Açık açık uyardı: Onu F.Bahçe'ye kaptırmayın!
GİRİŞ 07.05.2015 10:58 GÜNCELLEME 07.05.2015 12:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bir yanda kongre heyecanı yaşanırken, diğer yanda teknik heyet şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Başkan adayı Dursun Özbek'in "Seçilirsem onunla devam edeceğim" dediği Hamza Hamzaoğlu, mevcut yöneticilerle yaptığı görüşmede, Ozan Tufan için özel istekte bulundu. Hamza hoca, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Bursasporlu genç yıldızı ezeli rakiplerine kaptırmamaları gerektiğini söyledi. 

DÖRT İSMİ GÖZDEN ÇIKARDI

Ozan'a karşılık Tarık Çamdal ve Yekta Kurtuluş'un takasta kullanılabileceğini belirten Galatasaray'ın hocası "Onu bünyemize katarsak büyük iş başarmış oluruz. F.Bahçe'den önce harekete geçip işi bitirmeliyiz" dediği kaydedildi. Diğer yandan Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Sinan Bolat, Goran Pandev, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'la yolların ayrılmasını istediğini de yönetime iletti.

DZEMAiLi'Yi VERiP TOMOViC'i ALALIM

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetimle yaptığı transfer zirvesinde sürpriz bir öneride de bulundu. Hamzaoğlu, Dzemaili'ye talip olan Fiorentina'dan sağ bek Nenad Tomovic'i alabileceklerini belirtti. Hamza hoca, "Fiorentina ile para konusunda sıkıntı oluyorsa Dzemaili'ye karşılık bize Tomovic'i versinler. Bu bizim için iyi bir avantaj olur" dedi.

YORUMLAR 4
  • aslında 8 yıl önce Şikayet Et
    bu cagrı fenere yapılmış gibi duruyor
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye 2 eşeğe 1 at bile lüx türkiyede onu alıcak ekonomisi yüksek kulüp yok anca gider avrupaya fenerde ağlar devre arasında almadım diye
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarık ve Yekta mı ? :) hiç güleceğim yoktu
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    aydın yılmaza yazık olur. çok çalışkan hırslı ama o kadar da şanssız :(
    Cevapla