Hasan Şaş açıkladı! 'Sezon sonu gönderecekler'

Galatasaray'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş ile ilgili camianın önemli ismi Hasan Şaş'dan çarpıcı bir yorum geldi.

Hasan Şaş açıkladı! 'Sezon sonu gönderecekler'
Hasan Şaş açıkladı! 'Sezon sonu gönderecekler'
GİRİŞ 06.05.2015 11:48 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:48

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, 2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen Yekta Kurtuluş ile sezon sonunda yolların ayrılacağını ileri sürdü.

"BELLİ Kİ YEKTA KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR"

NTV Spor'da yayınlanan '90+' programında yorumculuk yapan eski milli futbolcu, "Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo sakatlanınca Yekta Kurtuluş'tan yana tercihini kullanır diye düşünüldü. Ama Hamit Altıntop'a görev verdi. Bir çok maçta oyunu dengelemek için görev verilmediğine göre belliki Yekta kadroda düşünülmüyor. Belki de bu sezon Galatasaray macerasını tamamlayacak ve gönderilecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Akhisar Belediyespor maçını örnek gösteren Hasan Şaş, "Böyle bir maçta Emre Çolak tercih edildi. İyi bir futbolcu ama oranın oyuncusu değil. Oranın oyuncusu Blerim Dzemaili yoksa Yekta'dır normalde. Ama bu tercih kulanılmadı. Bu da düşünülmediğini gösteriyor" dedi.