34 milyon TL'lik fiyasko!

Pandev ve Dzemaili, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde yine kadro dışı kaldı.

34 milyon TL'lik fiyasko!
34 milyon TL'lik fiyasko!
GİRİŞ 04.05.2015 13:15 GÜNCELLEME 04.05.2015 13:15

Sarı-Kırmızılı kulübün transferin son gününde, ani bir gece yarısı operasyonu ile İtalya'nın Napoli takımından transfer ettiği ki yabancısı Pandev ve Dzemaili, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde yine kadro dışı kaldı.

Sadece kupada forma şansı bulan, ancak Sivasspor ile son oynanan yarı final ilk maçında kadroya alınmayan iki oyuncudan özellikle Dzemaili'nin durumu can sıkıyor.

Akhisar maçı için Melo cezalı, Hamit de sakat olmasına karşın yetersiz bulunan İsviçreli ön libero, 18 kişilik kadroya yine giremedi.

Satılmasını istiyor

Bonservissizalınan ve bir yıllık sözleşme karşılığı 2,4 milyon Euro'ya imza atan Makedon asıllı golcü Pandev'in sezon sonunda ayrılması kesinleşirken, Napoli'den 2 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli ile alınan ve 3 yıllık sözleşme karşılığındatoplam 6,6 milyon Euro garanti ücret ödenecek olan Dzmeili'ye kulüp aranacak.

Gelecek sezon da Galatasaray'da olmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Pandev'le birlikte toplam maliyetleri 11 milyon 350 bin Euro'yu bulan Dzemaili'yi tamamen sildiği ve satılmasını istediği öğrenildi.

KAYNAK: (HABERTÜRK