Mancini, Felipe Melo'yu istiyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in Galatasaray'dan Felipe Melo'yu transfer edeceği iddialarına yeni bir boyut geldi.

Mancini, Felipe Melo'yu istiyor!
Mancini, Felipe Melo'yu istiyor!
GİRİŞ 03.05.2015 13:50 GÜNCELLEME 03.05.2015 13:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Roberto Mancini'nin bu sezon hayal kırıklığı yaratan orta sahasını kalkındırmak adına hazırladığı listede Yaya Toure ile birlikte Felipe Melo'nun olduğu belirtildi.

ÖNCE TOURE SONRA MELO

Toure'ye olan hayranlığı ile bilinen Mancini'nin ekonomik sorunlar nedeniyle bu oyuncuyu transfer edememeleri halinde rotasını Felipe Melo'ya çevireceği iddia edildi. Melo'yu Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde yakından tanıyan ve oldukça beğenen Mancini'nin yönetime onun da ismini verdiği ancak önceliğin Yaya Toure olmasını istediği vurgulandı.

PARA SORUNU ÇÖZÜLÜRSE GELİR

Öte yandan daha önce İtalya'da Fiorentina ve Juventus formaları giyen Melo'nun Türkiye'de kazandığı para Inter'in gözünü korkuttu. Ekstralarla beraber Türkiye'de 6,5 milyon euroya yakın bir para kazandığı belirtilen Melo'nun ayrı finansal durumu Inter'den de taahüt alması halinde gelecek teklife 'evet' diyeceği vurgulandı.

GALATASARAY'IN BEL KEMİĞİ

Son olarak bel fıtığı ameliyatı olan ancak kısa sürede sahalara dönen Felipe Melo, bu sezon 29 defa sarı-kırmızılı formayı giydi. Rakip filelere 2 de gol atan Melo'nun 2016 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek.

YORUMLAR 3
  • necmi 8 yıl önce Şikayet Et
    İtalyanlar o hataya birkere düştü daha düşmezler. Geçmişte İtalya'da "Yılın bidonu" ünvanını almış bir isim kendisi oraya daha önce ayak uyduramıştı çünkü İtalyan futbolu bilindiği üzere çok sert ve breziyalı oyuncuların oynayabileceği bir lig değil geçmiş zaten bunun örnekleriyle dolu. En önemlisi melo burada hakeme rakip futbolculara yaptığı hareketlerin 10 da 1 ini İtalya'da yapamaz.
    Cevapla
  • sbg 8 yıl önce Şikayet Et
    para kazanacak ısek gıtsın sadece o degıl wesley-muslere-burak-selcuk-cheycu hepsı gıdeblır en fazla bi sene kaybedılır ama yüksek ucrete alıp oynatmadığımız gençler ıle alt yapıdakıler pişer ve oynar en fazla ac mac kotu oynarlarkı ılla düzelecekler
    Cevapla
  • haktan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta tin.giderse gitsin.Türkiye bir cirkeften kurtulur.
    Cevapla