Penbe: Galatasaray olamayacaksa şampiyon...

Eski milli futbolcu Ergün Penbe, Galatasaray olamayacaksa Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Penbe: Galatasaray olamayacaksa şampiyon...
Penbe: Galatasaray olamayacaksa şampiyon...
GİRİŞ 28.04.2015 19:04 GÜNCELLEME 28.04.2015 20:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski milli futbolcu Ergün Penbe, gönlünden Galatasaray'ın şampiyon olmasının geçtiğini, Galatasaray olamayacaksa Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Memleketi Zonguldak'ta amatör lig takımı Kozlu Belediyespor'un teknik danışmanı olan Ergün Penbe, eski takım arkadaşı spor yorumcusu Ceyhun Eriş ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu'ndaki panel öncesi Zonguldak Belediyesi Kapuz Plajı Sosyal Tesisleri'nde dinlendi. İki eski futbolcu, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Eriş, ligin son haftalarına girilirken 3 büyük takımın liderliği birbirlerine servis ettiğini, ancak Beşiktaş'ın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğini ve şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu söyledi.

Ergün Penbe ise bir Galatasaraylı olarak gönlünden Galatasaray'ın şampiyon olmasının geçtiğini, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da eski dostu, beraber askerlik yaptığı kader arkadaşı olduğunu söyledi. Penbe, şöyle dedi:

"Zorlu bir süreç. Her hafta lider değişiyor. Galatasaray şampiyon olamayacaksa stat sorunu yaşayan, maçlarını göçebe gibi Ankara'da, Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda olan, Avrupa kupalarında bizi çok iyi temsil eden Beşiktaş'ın şampiyon olmasını isterim. Şuanda liderler. Şampiyon olurlarsa ayakta alkışlarım."

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı da kınayan Penbe, "Şiddeti kesinlikle uzakta tutmamız lazım. Başkanların, yöneticilerin, oyuncuların insanlara verdiği mesajlar çok önemli. Şiddet içerikli olmayan iyi mesajlar verebilirsek bir şeyleri düzeltebileceğimize inanıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    normaldir bişey dememiş
    Cevapla