G.Saray'da flaş gelişme! Ömürlük imza

Galatasaray'da gelecek sezon sonunda kontratı bitecek olan 32 yaşındaki Hakan Balta'ya yeni sözleşme önerilecek.

G.Saray'da flaş gelişme! Ömürlük imza
G.Saray'da flaş gelişme! Ömürlük imza
GİRİŞ 28.04.2015 14:42 GÜNCELLEME 28.04.2015 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teknik direktör kim olursa olsun görev verildiğinde elinden gelenin fazlasını yapan Hakan Balta, son olarak Gaziantep maçında sahneye çıkmıştı. Şampiyonluk yolunda 85. dakikada attığı golle takımına hayat veren Hakan’a yönetimden de jest geldi. Antep mücadelesinden sonra 32 yaşındaki yıldızı özel olarak tebrik eden Sarı Kırmızılı kurmayların asıl planı Hakan’la nikah tazelemek.
 
YENİ YÖNETİME RAPOR
 
Gelecek sezon sonunda kontratı bitecek Balta’yı bırakmaya niyetli olmayan Sarı Kırmızılı kurmaylar, yeni sözleşme için hazırlıklara başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu; geleceği belirsiz olsa da 23 Mayıs’ta göreve gelecek yeni başkan ve yönetime, sözleşme uzatılması gereken oyuncular konusunda bir rapor sunacak. Bu dosyada kritik gollerin adamı Hakan Balta da olacak. Aile yaşantısı ve efendi kişiliği ile gençlere örnek olan Hakan’ın futbolu Sarı-Kırmızılı forma altında bırakması için tüm imkanlar seferber edilecek.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • gol attı anladım ama 8 yıl önce Şikayet Et
    bence kurtulmamız gereken bi oyuncu. Onlarca da maç kaybettirdi. Israr etmenin anlamı yok. Yeni gençler yetişsn, süratli ve balta olmayan.
    Cevapla
  • yerine roberto carlos gibi adam mı alacağız 8 yıl önce Şikayet Et
    elbette hakan kalacak, türkiye de aynı mevkide hakan kalitesinde adam yok, hem hem bek oynuyor hem hücuma destek verebiliyor. sanki türkiye de futbolcu yetişiyor gibi her önüne geleni gönderirsen sadece para harcamış olursun.
    Cevapla