Aslan 'Balta'yı zirveye vurdu!

Galatasaray, Gaziantepspor karşısında 1-0'la 3 puanı aldı ve Fenerbahçe'den zirveyi aldı.

Aslan 'Balta'yı zirveye vurdu!
Aslan 'Balta'yı zirveye vurdu!
GİRİŞ 27.04.2015 00:11 GÜNCELLEME 27.04.2015 00:50
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 1-0 galip geldi. Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerine galibiyeti getiren golü 85. dakikada Hakan Balta kaydetti.

Özellikle Burak Yılmaz ile net pozisyonlardan yararlanamayan Galatasaray, Hakan'ın son dakikalarda attığı golle rakibini geçmesini bildi.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 61 yaparken, Gaziantepspor 35 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacak. Gaziantepspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

İLK DEVREDE SES ÇIKMADI

Sarı-kırmızılılar maça taraftarının yoğun desteğiyle başlarken, beklenen oyunu ortaya koyamadı. Fenerbahçe'nin Eskişehir'de puan kaybetmesinin ardından maçı domine etmesi beklenen Hamza Hamzoğlu'nun ekibi, vasat bir oyun ortaya koydı.

En ciddi atağını 18. dakikada geliştiren Galatasaray'da Burak'ın pasında topla buluşan Selçuk, topu ceza alanına kadar taşıyıp pasını ceza alanı içi sağ çaprazındaki Emre'ye verdi. Emre'nin sert şutunda kaleci Eray topu son anda kornere çeldi.

HAKAN BALTA'DAN ALTIN KAFA

Galatasaray'da golcülerin yapamadığını savunmadan gelen Hakan Balta yaptı. 85. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ön direğe ortasında Hakan topa çok iyi yükseldi ve etkili kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sarı-kırmızılılar 3 puanı aldı

10 MAÇ SONRA GOL YEMEDİ

Galatasaray takımı, ligde 10 maç aradan sonra bir müsabakayı gol yemeden tamamladı.

Ligin 17. haftasındaki Çaykur Rizespor maçını 2-0 kazanan "Cim Bom", bu müsabakanın ardından çıktığı 10 maçta da kalesinin gole kapatamazken, Gaziantepspor müsabakasıyla bu istatistiğini sonlandırmış oldu.

----------------------

Galatasaray: 1 - Gaziantepspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Olcan Adın (Dk. 62 Yasin Öztekin), Umut Bulut (Dk. 71 Bruma), Burak Yılmaz

Gaziantepspor: Eray Birniçan, Barış Yardımcı, Elyasa Süme (Dk. 9 Abdülkadir Kayalı), Arokoyo, Şenol Can, Chico, Chibuike (Dk. 65 Emre Nefiz), Erdem Şen, Mustafa Durak, Dos Anjos (Dk. 80 Gökhan Süzen), Muhammet Demir

Gol: Dk. 85 Hakan Balta (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 27 Melo, Dk. 76 Sabri Sarıoğlu, Dk. 90+2 Chedjou (Galatasaray), Dk. 44 Abdülkadir Kayalı, Dk. 75 Barış Yardımcı, Dk. 78 Mustafa Durak, Dk. 89 Muhammet Demir, Dk. 90+2 Gökhan Süzen (Gaziantepspor)

YORUMLAR 39
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray açıkca korunuyor Melonun 2.sarıdan kırmızı ile oyun dışı kalması lazımdı..
    Cevapla
  • UzMaNMeSSi 8 yıl önce Şikayet Et
    ŞAMPiYON GALATASARAY...
    Cevapla
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    Demiştim bu maçı kazanacağız diye şampiyon galatasaray
    Cevapla
  • Boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya lig bitecek. Sevinin bir hafta.
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    golü birilerine hediye ettik. başkalarının zoruna gitti. demekki hepsi aynı mayadan. ben kime hediye ettim kimlerin zoruna gitti. yine diyorum. bu gol başta mhk,tff olmak üzere peşindende fb ve bjk ye gelsin. onlara hediye olsun.gecen hafta resmen hile ile cebren maç bursadan alınıp fb ye verildi. daha ne konuşuyorsunuz.körler sağırlar birbirlerini ağırlarlar...
    Cevapla
  • vehbi 8 yıl önce Şikayet Et
    En derin yara sendeymiş serdar,hayret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle