Abdurrahim Albayrak: Türkiye'den özür diliyorum

Şehit savcı Selim Kiraz'ın oğlunu G.Saray antrenmanına getiren Abdurrahim Albayrak, basına yansıyan görüntüler için konuştu.

Abdurrahim Albayrak: Türkiye'den özür diliyorum
Abdurrahim Albayrak: Türkiye'den özür diliyorum
GİRİŞ 24.04.2015 14:07 GÜNCELLEME 24.04.2015 14:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray antrenmanına gelen şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı hareketler nedeniyle özellikle Doğan grubu gazeteleri tarafından hedef haline getirilen Abdurrahim Albayrak  açıklamalar yaptı.

31 Mart'ta Çağlayan Adliyesi'nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı el hareketleri nedeniyle ağır eleştirilen alan Albayrak, GS TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"AMACIMIZ MUHAMMET'E DESTEK VERMEKTİ"

"Dün 23 Nisan vesilesiyle Muhammet'i buraya getirmeye karar vermiştik. Amacımız ona destek vermekti. 2.5 saat içerisinden 2 saniyelik görüntü çıkartmak hiç hoş olmadı. Biz onu buraya mutlu etmek için çağırdık. Benim Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir ancak ben eğer bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tüm Türkiye'den özür diliyorum.

"BAŞKAN YARSUVAT ARADI 'BUNLARA TAKILMA' DEDİ"

Başkanım da beni aradı ve ‘Herkes mutlu, böyle bir davranışta bulunduğun için teşekkür ederim. Bunlara takılma’ dedi. Eğer ben yanlış yapmış ya da yanlış anlaşılmaya neden olduysam herkesten tüm Türkiye’den özür diliyorum. Ben duygusal bir insanım. Muhammet’i üzmeyelim, gelin Muhammet’e destek olalım. Ben Muhammet’i Galatasaray maçına da götüreceğim. Bunu Hamza Hamzaoğlu ile de konuştuk."

YORUMLAR 7
  • islam 8 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet gazetesinin bu ulkede muhalifliğ sadece islamadir gerisi palavra.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Albayrak, bunlara kesinlikle takılmayın. Herkesin tıyneti belli. Bir yetim çocuğun dahi sevindirilmesini kabullenemeyenler hala bu ülkede satış tirajları düşmüyor ise yazık.
    Cevapla
  • feti 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz her şeyin farkındayız.sn albayragin özür dilemesine gerek yok.onlar icin herşey fb .
    Cevapla
  • tuncay aksu 8 yıl önce Şikayet Et
    galiba mevzuyu yakalayamamışsın. bu haberin fb ile ne ilgisi var!.
    Cevapla
  • fırtına 8 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet,bugüne kadar hangi haberi doğru vermişki,bu haberdede bir hinlik düşünmesin...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin tuttuğun partiye alenen destek vermiyor diye "hangi haberi doğru vermişki" diyosunuz? Bir tane büyük muhalif ulusal gazete var. Ona da engel olmak istiyosunuz! Habere gelince Sayın Albayrak'ın hareketi çok çirkindi! Ama bunun özürünü diledi! Samimi bulan affeder , samimi bulmayan ise konumuna yakıştırmayarak görevden ayrılmasını ister! Sizin sevme nedeniniz iktidara yakın olması! Bende şahsen kişiliğini severim ama davranışlarını o makama yakıştırmam tıpkı bu hareketini yakıştırmadığım gibi!
    Cevapla
  • dilek 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir albayrak olamıyan sorumlular ne zaman özür dileyecek. Yoksa hala basarılı bir operasyon olduğunumu düşünüyor sunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle