Malagalı yöneticiden G.Saray'a şok sözler!

Malaga Kulübü Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, Nordin Amrabat'ın bonservisi için Galatasaray Kulübü'ne tepki gösterdi.

Malagalı yöneticiden G.Saray'a şok sözler!
Malagalı yöneticiden G.Saray'a şok sözler!
GİRİŞ 19.04.2015 12:50 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Nordin Amrabat transferi için İstanbul'a gelen ve Galatasarayyönetimi ile pazarlığa oturan Malaga yönetimi görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Malaga Kulübü Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, takımda herkesin Amrabat'ı istediğini ancak onun için istenen 3.5 milyon avroyu vermelerinin zor olacağını söyledi. 

Yönetici Husillos takımının Real Madrid ile oynadığı karşılaşma sonrası gazetecilerin karşısına geçerek Galatasaray yönetiminden şikayetçi oldu. 

Galatasaray'ın eski yönetiminin bu transfere daha sıcak baktığını ve pazarlığa yanaştığını hatırlatarak "Ne olduysa yeni yönetimin işbaşına gelmesiyle oldu. Farklı kişilerle pazarlık ediyoruz. Ay sonuna kadar süremiz var.  Çünkü Amrabat bizim için çok çok önemli bir oyuncu.Tüm olasılıkları zorlayacağız" sözleri etti. 

Malaga Kulübü Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, Galatasaray'ın eski yönetimi ile anlaşmaya varılan 3.5 milyon Euro'nun indirilmesi gerektiğine de işaret ederek "Devam mı? Tamam mı?" arasında bir çizgide olduklarının altını çizdi.

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    verirsiniz parayı alırsınız SÖZLEŞME belli
    Cevapla