Amrabat'tan flaş açıklama: Malaga ile...

Bonservisi Galatasaray'da olan Malaga'da kiralık oynayan Nordin Amrabat önemli açıklamalarda bulundu.

Amrabat'tan flaş açıklama: Malaga ile...
Amrabat'tan flaş açıklama: Malaga ile...
GİRİŞ 17.04.2015 12:36 GÜNCELLEME 17.04.2015 13:08

Malaga yöneticilerinin Galatasaray'dan kiraladıkları Nordin Amrabat'ın 30 Nisan'da bitecek olan satın alma opsiyonu hakkı için İstanbul'a gelmesinin ardından Faslı futbolcu açıklamalarda bulundu.

"BANA GÜVENDİKLERİNİ GÖSTERİYORLAR"

Nordin Amrabat, bu görüşmenin Malaga'nın kendisine güvendiği için yapıldığını vurgulayarak, "Onların bu görüşmeyi yapması iyi bir şey çünkü bana güvendiklerini gösteriyorlar. Bu benimle mutlu olduklarını gösteriyor. Ancak ben şu an Malaga ile ligi bitirmeye odaklandım" dedi.

"ŞU AN GELECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Şu an geleceği hakkında karar vermediğini ve bu konuyu düşünmediğini belirten Amrabat, sadece sezonun bitmesine odaklandığını açıkladı.

Görüşmeyle ilgili açıklamalarına devam eden Amrabat, "Benim kalmamı istedikleri için sevindim. Çünkü benimle mutlular ve bu insana güven kazandıran bir durum. Belki maçtan sonra onlarla bu konuyu konuşurum" diye konuştu.

"MALAGA'DA KALMAK BENİM ELİMDE DEĞİL"

Taraftarların kendisine olan sevgisi hakkında da açıklama yapan 28 yaşındaki isim, "Sevildiğimi hissediyorum ve taraftarların desteğinden dolayı çok mutluyum. Bazen oynamadığım zamanlarda, ısınırken taraftarlar benim adımı bağırdı ve beni alkışlayarak bana destek oldular. Bunlar benimle mutlu olduklarını gösteriyor ancak Malaga'da kalmak benim elimde olan bir şey değil" ifadelerini kullandı.