Yönetim söz verdi: Merak etmeyin kalacak

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, oyuncuların aklını saha içinde tutmak için büyük çaba harcıyor.

Yönetim söz verdi: Merak etmeyin kalacak
Yönetim söz verdi: Merak etmeyin kalacak
GİRİŞ 04.04.2015 04:39 GÜNCELLEME 04.04.2015 15:13

Galatasaray camiası bir yandan lig şampiyonluğuna odaklanırken akıllardaki bir diğer soru ise başkanlık seçimi. Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde önemli bir viraj olan mali genel kurul sulh ile geçilirken oyuncuların ise bu yaşanan süreçten etkilenmemesi için büyük çaba harcayan iki isim bulunuyor. 
 
Duygun Yarsuvat yönetimi ile birlikte göreve gelen ve futbol şubesi üzerinde yoğunlaşan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, mesailerinin tümünü Florya’da geçirirken sadece lig şampiyonluğu yolunda takımın konsantresini sağlamaya çalışıyorlar. 
 
Dürüst ve Albayrak her geçen hafta daha da çetin geçen maratonda oyuncuların aklının başkanlık yarışına ve gelecek korkusuna kaymaması adına tüm gün oyuncularla bir arada yaşarken sık sık da sohbet ediyorlar. 
 
İki yönetici de bugüne kadar seçim dönemi ile ilgili olarak ekran önünde açıklama yapmazken her seferinde de saha içinde kalmak için büyük çaba sarf ediyorlar.
 
HOCA KALIYOR!
 
Her fırsatta oyuncuların teknik heyet ile ilgili kuşkuları olmaması için gelecek sezon da Hamza Hamzaoğlu’nun görevinin başında olacağını vurgulayan yöneticiler seçimi hangi başkan kazanırsa kazansın, tüm yönetimlerin Hamzaoğlu’nu takımın başında tutacağının da altını çiziyorlar.