FIFA resmen açıkladı! Sürpriz Hajrovic kararı

Galatasaray'a, FIFA'da davalık olduğu Hajrovic konusunda müjdeli haber geldi. Sarı kırmızılılar, Boşnak futbolcu ile olan davasını kazandı.

FIFA resmen açıkladı! Sürpriz Hajrovic kararı
FIFA resmen açıkladı! Sürpriz Hajrovic kararı
GİRİŞ 30.03.2015 16:26 GÜNCELLEME 30.03.2015 17:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Komisyonu, İzet Hajrovic'in 5 Milyon Euro'luk tazminat talebini reddetti. Oyuncuya 92.500 Euro tazminat ödemesine hükmetti.

Galatasaray Hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Izet Hajrovic'in FIFA nezdinde Galatasaray Sportif A.Ş'ye karşı açtığı 4 milyon 750 bin Euro tutarındaki davanın kararının tebliğ edildiğini söyledi.

Aküzüm, "Faiziyle birlikte 5 milyon Euro'ya yakın talebe karşın FIFA uyuşmazlık çözüm komisyonu Galatasaray'ın Hajrovic'e sadece 92 bin 500 euro tazminat ödemesine hükmetti. Buna ilaveten, oyuncunun bakiye alacağı olarak da 7.699 EURO gibi düşük bir rakam ödeyeceğiz. Burada Galatasaray'ın konudaki haklılığı net olarak ortaya çıkmıştur. Bundan sonra oyuncunun CAS'a gitme şansı olsa da, biz de Galatasaray olarak hukuken bu işin peşini bırakmayacağız. Neredeyse herkesin "kayıp" gözüyle baktığı 5 milyon EURO'ya yakın bir meblağ, Kulübümüzden çıkmayacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • seko 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli olarak çok sevindiğim bir haber. Oynamadan hak etmeden para talebinde bulunan aç gözlülerden nefret ediyorum.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    3,5 milyon euroya geldi bedavaya gitti adam nelere sevinir olduk
    Cevapla
  • can ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan Ribery gibi olmadı..
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak sevindim.Yeter artık bu ecnebilere ödenen haksız paralara.3.dünya ülkesi gibiyiz.Zaten oynasalar bile bu paraları haketmiyorlar. Birde oynamadan istiyorlar ya.Bunları Ülkeye seyahat yasağı bile uygulatacaksın.
    Cevapla