İşte Nihat Doğan'ın ihraç gerekçesi

G.Saray’da yarın yapılacak Olağan Mali Genel Kurul toplantısında Nihat Doğan’ın ihraç isteminin oylamasını yapacak...

İşte Nihat Doğan'ın ihraç gerekçesi
İşte Nihat Doğan'ın ihraç gerekçesi
GİRİŞ 27.03.2015 08:26 GÜNCELLEME 27.03.2015 08:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

14 Şubat’ta ülkeyi yasa boğan ve katledilen Özgecan Aslan’ın vefatı üzerine oyuncu Ahu Sungur ile tartışma anında attığı tweetler yüzünden Doğan şimşekleri üzerine çekmişti.
 
Galatasaray kongre üyeleri de Doğan için harekete geçmiş ve verdikleri dilekçelerle şarkıcı Doğan, Disiplin Kurulu’na sevkedilmişti.
 
AĞIRLAŞTIRICI SEBEBİ DE VAR
 
Nihat Doğan’ın, Galatasaray’dan ihraç istemi ise Atatürk ilkelerine aykırı davranış... Doğan’ın attığı tweetler, kulüp tüzüğünün 4. maddesinin 1. bendine göre “Vatansever Atatürk gençleri yetiştirmek” ilkesiyle bağdaşmadığı için ihracı isteniyor. Ayrıca Doğan için ağırlaştırıcı sebep olarak Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder ile yaptığı tartışma da ihraca neden olacak sebeplerden biri.
 
DOĞAN NE DEMİŞTİ?
 

Şarkıcı Nihat Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diye tweet atmıştı. Bu mesaj Galatasaray tüzüğüne ve ilkelerine aykırı bulundu.
 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Suat 9 yıl önce Şikayet Et
    Söylediği genel olarak doğru bir söz ama o olaydan sonra söylenmemeli zamanlama yanlış Çünkü islamda yanlış yapan birinin cezası asla onu yaptığı yanlıştan 40 kat daha ağır bir günahla verilmez bu mübah görülmez.....
    Cevapla
  • kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar basit mi?....
    Cevapla
  • vıdı vıdı 9 yıl önce Şikayet Et
    oldu bide adama ağırlaştırılmış müebbet habiste verilsin
    Cevapla