Ünal Aysal sonunda açıkladı!

Aday olacağı yönündeki iddialara cevap veren Ünal Aysal, "Artık başkanlık gibi bir düşüncem olamaz. O defteri kapattım" dedi.

Ünal Aysal sonunda açıkladı!
Ünal Aysal sonunda açıkladı!
GİRİŞ 13.03.2015 08:56 GÜNCELLEME 13.03.2015 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkanlığı dönemindeki yönetim kurulu üyeleriyle önceki gece bir araya gelen Ünal Aysal, “Galatasaray için her şeyi yaptım ama gerekli desteği göremedim. Bu yüzden çok kırgınım. Artık başkanlık gibi bir düşüncem olamaz. O defteri kapattım” dedi.

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal’ın önceki gece eski yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cibara, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Candan Erçetin, Mehmet İpekdokuyan, Ahmet Ocaklı ve Sedat Doğan ile bir araya gelmesi, kulüp içi kulisleri hareketlendirmeye yetti...

Aysal için “Acaba yeniden mi aday olacak” yakıştırmaları yapılırken gecede nelerin konuşulduğa gelin hep birlikte bakalım... 7 yönetim kurulu üyesiyle Les Ottomans Oteli’nde akşam yemeği yiyen Aysal, kırgın olduğunu belirtip, 28 Mayıs’taki Seçimli Genel Kurul’da başkan adayı olmayacağının altını çizdi. Aysal şunları söyledi:

YARSUVAT’IN ADINI AĞZINA ALMADI

Ben bu işi G.Saray için yaptım. Camia bana gerekli desteği vermedi. Kırgınım. Artık başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Adaylığım söz konusu değil. Defteri kapadım.

- Kongre kararı almama neden olan Divan Kurulu toplantısında üyelerin yaptığı eleştirilere halen kırgınım. Genel kurul ne isterse o şekilde hareket ederiz. Eğer ayrı ibra oylamasında karar kılınırsa, ben çıkıp kendi dönemimi üyelere anlatırım. Hatalarımı da onlara aktarmaktan çekinmem. Endişem yok.  

10 milyon dolarlık kasa kolaylığı krizi nedeniyle arasının açık olduğu Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetimiyle ilgili de Aysal, yemek boyunca tek kelime etmedi.

YORUMLAR 2
  • İsabet olmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ında senin defterini kapattığı kesin.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara iyi gidiyordun, sonra bir haller oldu
    Cevapla