Chedjou: Alkol değil fanta!

Galatasaraylı Aureilen Chedjou, haksız yere itham edildiğini, fanta içerken alkol almakla suçlandığını söyledi.

Chedjou: Alkol değil fanta!
Chedjou: Alkol değil fanta!
GİRİŞ 11.03.2015 14:13 GÜNCELLEME 11.03.2015 14:13

Beşiktaşlı Demba Ba'nın Senegal eski teknik direktörü Alain Giresse ile yaşadığı polemiğin benzerine Galatasaraylı Aureilen Chedjou da kendi hocasıyla girdi. Volker Finke'nin Dünya Kupası'ğnın ardından kendisini milli takımdan kesmesinin sportif değil kişisel konulara dayandığını belirten Kamerunlu futbolcu, yok yere mahkum edildiğini söyledi.
 
Fransız basınına konuşan Chedjou şunları söyledi: "Brezilya'da sahilde alkol almakla suçlandım. Ancak böyle bir şey olmadı. Benim imajımı bozmaya çalıştılar, arkamdan konuştular. Meksika maçından sonra bir günlük boşluğumuz vardı. Hoca bize serbest olduğumuzu, 11.00'de geri dönmek şartıyla istediğimizi yapabileceğimizi söyledi. Ben de Brezilyalı bir arkadaşım ve abimle birlikte bara gittim".
 

Sarı-kırımızılı oyuncu, "Her ikisi de caipirinhas isimle kokteylden söylediler. Adam başı en az dört bardak içtiler. Bense fanta içiyordum. Ancak benim sahilde caipirinhas içtiğimi söylediler. Bu doğru değildi" dedi. Chedjou bu yöndeki suçlamayla disipline verilmişti.