Albayrak müjdeyi verdi: Gerekirse ben öderim!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılı basketbolcuların ödüllendirileceğini açıkladı.

Albayrak müjdeyi verdi: Gerekirse ben öderim!
Albayrak müjdeyi verdi: Gerekirse ben öderim!
GİRİŞ 10.03.2015 16:59 GÜNCELLEME 10.03.2015 16:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe karşısında basketbolda elde edilen galibiyet hakkında konuşan Abdürrahim Albayrak, "Basketbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, dün akşam tüylerim diken diken oldu. Onların başımın üzerinde yeri var. Hepsini gözlerinden öpüyorum" dedi.

Sarı kırmızılı kulübün basketbol şubesinde yaşanan maddi krize de değinen Abdürrahim Albayrak, "Basketbolcularımızı artık ödüllendirmemiz lazım, bunu yönetime sunacağım olmazsa kendim ödüllendireceğim. Hepsini muhakkak ödüllendireceğiz, bunu açık açık söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak, son olarak ise Kulüpler Birliği Toplantısı'nda Süper Lig A.Ş.'nin kurulmasına yönelik alınan karara bütün kulüplerin olumlu baktığını söyledi ve yaklaşımından dolayı yayıncı kuruluşa teşekkür etti.

YORUMLAR 2
  • amasyali 9 yıl önce Şikayet Et
    sizde olsaniz aynisini yapardiniz belkide daha abartili sevinirdiniz nede Olsa derbi aldik derdiniz adamlar birde alti kisi ile yendiler helal olsun
    Cevapla
  • vysl 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha pazar günki maçın etkisinden kurtulamamış. İyiki basketbol da yendiler. Biraz olsun kendine gelmiştir.
    Cevapla