Derbi öncesi ortalığı karıştıracak sözler!

Galatasaray İkinci Başkanı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman, büyük ses getirecek açıklamalar yaptı.

Derbi öncesi ortalığı karıştıracak sözler!
Derbi öncesi ortalığı karıştıracak sözler!
GİRİŞ 06.03.2015 11:04 GÜNCELLEME 06.03.2015 15:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman, büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. “Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı güvenli değil. Bu yüzden gitmeyeceğim” sözleriyle aldığı yankıyı değerlendiren Yasaman, “Güvenli değil tabi! Valilik benim taraftarımın oraya gitmesine izin vermiyor. Niye? Güvenlik sebebiyle. Demek ki haklıyım. Bir gol olsa, ayağa kalkıp sevinsem ne olacağını bilemem” dedi.

'Bu fikir zenginliğidir'

Yasaman, yaptığı olay açıklamalara şöyle devam etti: “Duygun (Yarsuvat) Bey maça gidebilir. Futbolu temsil ediyor. Zaten Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst sürekli takım otobüsündeler! Onlar da gidebilirler. Duygun Bey bana ‘Ben gitmiyorum sen git’ derse, temsil bana geçer, giderim. Kendisi bu konuda farklı konuşabilir. Benim fikrim bu. Başkanlık için aramızda bir yarış yok ki. İnsanlar farklı anlamasınlar. Bunun adı fikir zenginliğidir.”

'Hep aynısını yapıyorlar'

Yasaman, sözlerini Fenerbahçe’den sert yanıt bulacak şekilde ağırlaştırdı ve şunları söyledi: “Fenerbahçe yöneticileri yaptıkları açıklamalarla hakemleri tahrik edip etkilemeye çalışıyor. Bunu hep yapıyor, kendi seyircilerini de tahrik ediyorlar. Nitekim Aziz Yıldırım (60 gün men) ceza aldı. Ben buna karşıyım. Galibiyete öyle şartlanmışlar ki, yenilirlerse o statta ne olacağını kimse bilemez! Hakemin en ufak aleyhte kararında taraftar coşacak. Benim taraftarım ise yok. Tezahürat yapamayacağım bir yere niye gideyim.”

'Pandev ve Dzemaili, Manisa'ya karşı iyi olabilir ama...'

Galatasaray, Pandev ve Cemaili’yi Prandelli davasında ‘koz’ olarak kullanma kararı almıştı. Kulübü CAS’a şikayet eden ve yaklaşık 5 milyon euro isteyen İtalyan çalıştırıcının, yaptırdığı bu iki transferin verimsiz olduğu savunulacaktı. Ancak kupa maçında çok iyi oynamaları üzerine Yasaman’ın bu konuyu yine gündeme getirmesi şaşkınlığa neden oldu.

Yasaman buna da yanıt verdi: “Futbolcumu kötülemek istemem, şahıslarıyla ilgili değil. Bu konuyu Prandelli davasında kullanacağız. Manisa’ya karşı iyi oynayabilirler. Yedek kadro ile sahaya çıkıyorlar. Keşke hep iyi oynasalar ama lig bitiyor. Prandelli bizi yıpratmak istiyor. İmaj hakları ve menajer parasıyla dava 7 milyon euroya çıkar. Amaç Galatasaray’ın haklarını savunmak!” dedi.

'Yarsuvat'ın şike sözleri camiada hoş karşılanmadı'

Yasaman, Galatasaray başkanının şike davasıyla ilgili iddialarının sadece kendi fikri olduğunun altını çizdi.

“Duygun Bey’in kendi fikridir. Kulübün değil. Şike yokmuş, kumpas kurulmuş. Bunlar, taraftarımızdan da çok olumsuz tepkiler aldı” dedi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 8
  • bahattin 9 yıl önce Şikayet Et
    son sözün içindeki fitneyi ortaya koyuyor şimdiye kadar seni hiç kimse duymadı tanımadı çuval ağzı gibi nerden boşaldın hayret
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    derby maçı öncesi kışkırtma dersini sanırım aysaldan almış ortalığı bir gerin sonrada masum rolü oynayın
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    ortalığı karıştırma fitne fesat
    Cevapla
  • mame 9 yıl önce Şikayet Et
    ben g.s iyim eleştirelim ama kendimi zede dönüp bakalım doksan dk sahaya elimize ne geçtiyse attık yalanmı
    Cevapla
  • galatasaraylıyım ama 9 yıl önce Şikayet Et
    biri şunu sustursun yaaa full zarar ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle