Hamzaoğlu: Bir daha formayı göremezsin!

Hamza hoca, Manisa maçında kendini yere atıp penaltı bekleyen Sinan Gümüş'e, "Bir daha aynısını yaparsan, formayı göremezsin" dedi.

Hamzaoğlu: Bir daha formayı göremezsin!
Hamzaoğlu: Bir daha formayı göremezsin!
GİRİŞ 05.03.2015 10:04 GÜNCELLEME 05.03.2015 10:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon A2 takımında attığı gollerle dikkat çeken, ancak A takımda henüz bekleneni veremeyen Sinan Gümüş, Manisa maçının ikinci yarısında oyuna dahil olmuştu. Genç futbolcunun ceza sahasındaki bir pozisyonda topa vurmak yerine kendini yere atıp penaltı beklemesi, hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan büyük tepki gördü.

BİR DAHA FORMAYI GÖREMEZSİN

Oyuncusunu yanına çağırıp sert bir şekilde bağıran Hamzaoğlu, “Bir daha böyle bir şey yaparsan, Galatasaray formasını göremezsin” dedi. Hamza hoca daha sonra soyunma odasında da öğrencilerini uyararak, “Biz işimizi yapalım, oyun kuralları içinde kazanmaya çalışalım. Haksız penaltı işleriyle uğraşmak Galatasaray’a yakışmaz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR 5
  • ufak at hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu umut bulut selçuk ve burak yılmaz ada söylemeye yüreğin yetiyosa söyle hamzaoğlu efendi gs futbolcusu kendisine yakışan oyuncuları almış doldurmuş yorma sen kafanı bu işlere gs li futbolcu cezasahasında kendisini bırakmazsa yere haksız penaltı aldırmazsa bu gs kültürüne sığmaz
    Cevapla
  • felancı 9 yıl önce Şikayet Et
    bir takım var geçen hafta 10 pozisyonun 8. de kendini yere atmaya programlı muhtemelen sen o takımın taraftarısın , çarpıcı yorumlarını kendi takimına sakla
    Cevapla
  • eser 9 yıl önce Şikayet Et
    sinan gümüş karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamayarak zaten forma şansını kaybetmiştir
    Cevapla
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Arif Erdem ve Alper Potuk'un hocası sen olsaydın
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun kaç teknik adam bunu söyler ki bence Galatasaray da uzun süre kalarak daha büyük işler başarırsınız.
    Cevapla