G.Saray 2 futbolcuyu sildi! 'Memnun değiliz'

Hamdi Yasaman, Cesare Prandelli'nin CAS'a başvurmasıyla ilgili konuştu ve Dzemaili ile Pandev'den de performans alamıyoruz. dedi.

G.Saray 2 futbolcuyu sildi! 'Memnun değiliz'
G.Saray 2 futbolcuyu sildi! 'Memnun değiliz'
GİRİŞ 04.03.2015 17:53 GÜNCELLEME 04.03.2015 17:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Prof. Dr. Hamdi Yasaman, eski teknik direktör Prandelli ve yardımcılarının CAS'a başvurusu üzerine açıklama yaparken, verim alamadıkları 2 oyuncunun ismini basınla paylaştı.

"Dzemaili ile Pandev'den de performans alamıyoruz"

CAS'ın davalarında ağırlıklı olarak oyuncular lehine karar vermesiyle bilindiğini dile getiren Yasaman, "Sözleşme feshinin haklı olduğuna inanıyoruz ve davada da bunu savunacağız. Davanın bizim lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum. Ünal Aysal'la ilgili kendisini kandırdığı şeklinde sözleri bulunuyor. Bunlar gerçek olmayan şeyler. Başkanın, sözleşmesinde kendisine vaat ettiği farklı bir şey yok. Bu teknik heyete senede 5 milyon euro ödüyorsak, beklentimiz de yüksek olacak. Ayrıca transferini yaptırdığı iki oyuncu Blerim Dzemaili ile Goran Pandev'den de performans alamıyoruz. Memnun değiliz. Bunların hepsini topladığımızda da kendimizi haklı görüyoruz."

Prandelli şampiyonluk primini dahi istiyor"

Yasaman, Prandelli ve  yardımcılarının istedikleri toplam ücretin 4,6 milyon euro civarı olduğunu  aktararak, Prandelli ve ekibiyle anlaşma zemini aradıklarını ancak başarılı  olamadıklarını vurgulayan sarı-kırmızılı yönetici Yasaman, "Biz onlara sezon sonuna kadar olan hak edişlerinin tamamını ödemek ve bu şekilde de anlaşmaya varmak istediğimizi söyledik. Onlar ise sözleşme süresinin tamamını kapsayacak şekilde bir ödeme istediler. Hatta Prandelli, şampiyonluk primini dahi istiyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • asssa 9 yıl önce Şikayet Et
    bekleyin CAS size iyisinden bi kol saati verecek...
    Cevapla
  • ribery 9 yıl önce Şikayet Et
    ribery davasındada kesin kazanıyorduk :). hep aynı yalanlar.
    Cevapla
  • vysmksz 9 yıl önce Şikayet Et
    kulüp başkanları ve yöneticilerin kafası çalışmıyor ki. Antrenör veya futbolcu transferi yaparken imza attıkları sözleşmeyle kulübü borca sokup batırıyorlar. Elin oğlu tabi ki sözleşmeye imza atmadan önce alacağı parayı garanti altına almak ister peki değerli kulüp yöneticileri sözleşmeyi imza etmeden önce siz ne gibi şartlar sürüyorsunuz . Madem o kadar parayı ödemeyi taahhüt ederken sizler antrenör yada futbolcudan ne gibi taahhütler istiyorsunuz. kötü yönetim cezasız kalmamalı ve kötü performans da cezasız kalmamalı. selam ve saygı ile kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • beko 9 yıl önce Şikayet Et
    adını bile duymadığımız bı hocaya böle bi sözleşme sunarsan,bunları göze alıcan.bak nasıl ödettiriyorlar parayı....
    Cevapla
  • Hacı Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    Baştan belirteyim Galatasaraylıyım. Kimse kusura bakmasın milyonlarca euroluk sözleşmeleri yapıp elin yabancı hocalarına vaatlerde bulunurken bunları düşünecektiniz. Prandelli haklı adam isteyecek tabiki sözleşmede yazan ve hakkı olan parayı. Sözleşmeler niçin yapılır bu gibi durumlarda kişilerin hakkını korumak için mahkeme Galatasaray'ı haksız bulacaktır. Boşuna çabalamasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle