Aslan Tarzan'a acımadı!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, Manisaspor'u 4-0 yenerek yarı final kapısını sonuan kadar açtı.

Aslan Tarzan'a acımadı!
Aslan Tarzan'a acımadı!
GİRİŞ 04.03.2015 00:15 GÜNCELLEME 04.03.2015 00:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçta beklendiği üzere takımın as oyuncularından büyük bölümünü dinlendirirken, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Chedjou ve Sabri Sarıoğlu'nu maç kadrosuna almadı.

SNEIJDER SÜRPRİZİ

Galatasaray'ın 11'inde as kadrodan sadece Wesley Sneijder yer aldı ve Hollandalı futbolcu sahaya takım kaptanı olarak çıktı.

Maç boyunca çok üstün bir oyun ortaya koyan  sarı kırmızılılar, 34. dakikada öne geçti. Yasin Öztekin'in soldan ortasına, Dzemaili penaltı noktasının solunda gelişine yaptığı vuruşta sağ direğe çarpan top ağlara gitti.

Maçın yıldızı Dzemaili,  39. dakikada yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi ve Manisasporlu futbolcuyu kırmızılı kartla oyundan ihraç etti.

Penaltı atışını kullanan Emre Çolak, topu ağlarla buluşturarak takımı 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda da gol kaçırma yarışına giren sarı kırmızılılar, sayısız fırsatı kullanamadığı bir de Emre ile penaltıdan faydalanamadığı 45 dakikada Pandev ile 70 ve 86. dakikalarda iki gol daha buldu ve maçı 4-0 kazanarak hem derbi öncesi moral kazandı hem de yarı final biletini adeta cebine koydu.

-------------------------------

Galatasaray: 4 - Manisaspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, Asım Yusuf Öz

Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Semih Kaya (Dk. 46 Sinan Gümüş), Hakan Balta, Telles, Emre Çolak, Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin (Dk. 78 Aydın Yılmaz), Sneijder (Dk. 55 Olcan Adın), Pandev

Manisaspor: Umut Kaya (Dk. 58 Bayram Olgun), Muhammet Sercan Türkeri, Ümit Yasin Arslan, Erdi Öner, Berk Neziroğluları, Metin Yüksel (Dk. 46 Subasic), Oğuzhan Kayar, Sefa Küpeli (Dk. 45 Mikic), Hakan Barış, İsmail Köse, Dimitrov

Goller: Dk. 34 Dzemaili, Dk. 40 Emre Çolak (Penaltıdan), Dk. 68 ve 88 Pandev (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 39 Muhammet Sercan Türkeri (Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Dzemaili, Dk. 78 Yekta Kurtuluş (Galatasaray), Dk. 42 Sefa Küpeli, Dk. 49 Berk Neziroğluları, Dk. 90 Ümit Yasin Arslan, Dk. 90+1 Mikic (Manisaspor)

YORUMLAR 9
  • reuusssFc 9 yıl önce Şikayet Et
    AHAHHAAHAAHHAA ÇOK KOMİK AAHAAHHA 2 milyon penaltıymış :P sen önce daha bitmemiş olan Avrupa Kupaları Cezanı düşün sonra konuş :P
    Cevapla
  • 2 milyon 9 yıl önce Şikayet Et
    fenere hedef bir milyon penalti diyodunuz ama siz citayi daha da yükseltmissiniz. Hedef 2 milyon penalti ;)
    Cevapla
  • sami 9 yıl önce Şikayet Et
    gariban manisa'ya kendi sahanda kükremek kolay.sıkıysa kadıköy'de fener'e kükreyin de görelim boyunuzu posunuzu.pazartesi günü gazete manşetlerini şimdiden görür gibiyim''arena'da aslan kadıköy'de kedi''...
    Cevapla
  • Www 9 yıl önce Şikayet Et
    Gollllllll
    Cevapla
  • reuusssFc 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle