Albayrak tribünde kendinden geçti!

Abdurrahim Albayrak, dün akşam maçın son dakikalarında yerinde duramadı.

Albayrak tribünde kendinden geçti!
Albayrak tribünde kendinden geçti!
GİRİŞ 28.02.2015 10:35 GÜNCELLEME 28.02.2015 10:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Abdurrahim Albayrak, son dakikalarda ölüp ölüp dirilirken yanındaki isimleri de hırpalamayı ihmal etmedi. Bu fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu...

"Kadıköy'den lider döneriz"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikleri maçta oyuncularının kazanmak için her şeyi yaptığını söyledi.
 
"Melo'ya teşekkür ediyorum"
 
Türk Telekom Arena'daki maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, "Başta Hamza hocamı ve futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Melo'ya da teşekkür ediyorum. Sakat sakat soyunma odasına geldi, kardeşlerini, arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve onlara moral verdi. Gördünüz, koşan, pres yapan, maçı kazanmak için her şeyi yapan bir Galatasaray vardı. Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.
 
Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbi maçla ilgili Abdurrahim Albayrak, "Kadıköy'e lider olarak gideceğiz, inşallah lider olarak da döneceğiz" dedi. Abdurrahim Albayrak, karşılaşmayı 25 bin 500 taraftarın izlediğini bildirdi.

YORUMLAR 1
  • vysl 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam galatasaraya adeta tapıyor. İnanın çok yadırgıyorum. Bir futbol takımı insanın kalbinde, yüreginde, düşüncesinde bu kadar yer etmemeli...
    Cevapla