Albayrak'tan Fenerbahçe'ye gözdağı!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Erciyesspor galibiyetinin sonrasında konuştu.

GİRİŞ 28.02.2015 00:19 GÜNCELLEME 28.02.2015 00:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, haftaya oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili, “Kadıköy’e lider gidip lider döneceğiz” dedi.  
 
Galatasaray, ligin 22. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Albayrak, "Maçın zor geçeceğinin biliyorduk ama kazanmak için inanmıştık. Dün, bugün maç toplantısında ve otobüsle stada gelirken bu maçın zor olacağının yine bilincindeydik. Hocamızda futbolculara bu maçın zor olacağını birçok kez söyledi. Başta Hamza hocamı tebrik ediyorum, futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Melo da arkadaşlarını yalnız bırakmadı sakat sakat buraya geldi. Maçta elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan bir Galatasaray vardı. 25 bine yakın seyircimiz vardı bugün ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Galatasaray taraftarını uzun süredir çileye sokan metro inşaatı hakkında da açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Metroyu yapan firma ile bakanlık arasında bir problem vardı. Onlar o problemi aşmaya çalışıyorlar. Bu süreç devam ediyor.  Her an açılabilir. Bununla ilgili de bize maçlarımız öncesi otobüs desteği vererek stada taraftarların gelmesini sağlayan Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
 
Galatasaray’da başkan yardımcısı Albayrak, haftaya Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe maçı hakkında ise, “Biz şükürler olsun ki Kadıköy'e lider olarak gideceğiz. İnşallah oradan da lider olarak döneceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR 1
  • çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    Beraberlikte halay çekersiniz yine.
    Cevapla