Hamza Hamzaoğlu şaştı kaldı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

GİRİŞ 28.02.2015 00:19 GÜNCELLEME 28.02.2015 00:24

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalar;

"Galip geldiğimiz için mutluyuz. Güzel bir maç oldu. İki takım da kazanmak için hızlı hücumlar, hızlı geri dönüşler, mücadele... Her şey vardı sahada. Selçuk'un güzel ortasında, Chedjou attı. Onu da önceden planladılar ve yaptılar, o beni sevindirdi. Hayırlı olsun. Önümüzde Manisa maçı var, en iyi şekilde hazırlanacağız. Sonra da ligde Fenerbahçe maçını düşüneceğiz"

KORAY GÜNTER İÇİN...

"Koray'a başından beri güveniyoruz, Semih'in sakatlığı sonrasında şans buldu. Son oynadığımız Chedjou ve Koray ikilisi dengeli gibi geldi bize. Hakan'ın da stoper performansından memnunum. Semih de düzeldi. Belki Manisa maçında süre alacak. Fenerbahçe maçına Melo hariç tam kadro hazırlanmayı düşünüyoruz."

"HAMİT'TEN BU KADAR KISA SÜREDE..."

"Hamit gerçekten bugün olağanüstü bir performans gösterdi. Biz ondan bunu bekliyorduk, ama bu kadar kısa sürede bu performansı beklemiyorduk. Açıkları kapattı ve geriden oyun kurmada önemli bir başarı gösterdi. Melo da ameliyata rağmen bugün soyunma odasına, arkadaşlarının yanına geldi. Ona da teşekkür ediyorum"

"CHEDJOU ÇOK İYİ OYNUYOR"

Yenilen goller ve Chedjou'nun konsantrasyon eksikliği yaşadığı yönünde eleştiriler olduğunun aktarılması üzerine sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Chedjou'nun konsantrasyon eksikliği yaşadığı görüşüne katılmıyorum. Bence çok iyi oynuyor. Görevini çok iyi yapıyor. Bu kadar atak oynadığınız maçlarda pozisyonlar da vereceksiniz. Rakipler değerlendirdiğinde bazıları golle sonuçlanacak. Önemli olan bizim bu tempomuzu ve iştahımızı sürdürmemiz. Gol yiyeceğiz ama fazlasını atmak önemli. Tabii ki yemeden atmak amaç ama oyuncularım en iyisini sahaya yansıtıyorlar" diye konuştu.

Hamzaoğlu, Melo'nun ameliyat olmasının ardından orta sahada görev alan Hamit Altıntop'un başarılı bir performans ortaya koyduğunu kaydetti.