G.Saray'dan TFF'ye şok başvuru! Yabancı kuralı...

TFF yönetiminin geçen hafta karara bağladığı yeni yabancı kararı resmileşmesine dakikalar kala Tahkim'lik oldu. Galatasaray iptalini istedi.

G.Saray'dan TFF'ye şok başvuru! Yabancı kuralı...
G.Saray'dan TFF'ye şok başvuru! Yabancı kuralı...
GİRİŞ 24.02.2015 17:22 GÜNCELLEME 24.02.2015 17:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun uzun süredir gündemini meşgul eden ve TFF yönetim kurulunun da geçtiğimiz hafta karara bağladığı yeni yabancı talimatına Galatasaray'dan sürpriz bir itiraz geldi.

TFF yönetim kurulunun 13 şubat 2015 günü İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda karara bağladığı "Spor Toto Süper Lig'de Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi" konusunda Galatasaray Kulübü itiraz süresinin sone ermesine dakikalar kala Tahkim Kurulu'na başvurarak kararın iptalini istediği ortaya çıktı.

TFF yönetiminin aldığı ve 2015-2016 Futbol Sezonu 1. Transfer ve Tescil Dönemi'nde başlayacak 4 sezon boyunca uygulanacak olan bu talimatın resmileşmesine dakikalar kalan yapılan bu itirazın son dönemlerde yabancı serbestliği konusunda öncülük eden Galatasaray kulübü tarafından olması kafaları karıştırdı.

YORUMLAR 7
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    para meseesi deil yabacı kuralı fb nini istedigi ile degişiyordu kıllığa kıllık misali fb bu sene avrupaya gidiyor sırf onun için düşünülmüş bir karar
    Cevapla
  • İzmit'li 9 yıl önce Şikayet Et
    Şark kurnaz bu olsa gerek.Benim param yok alamıyor sizde alamazsınız demektir bu.Birakin bu uyanikliklari.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçen senelerde yabancı sınırlaması serbest olsun denildiğinde ŞİKE'den dolayı Avrupa'ya gidemeyen takımlar şark kurnazlığı yaparak engel olmuşlardı, balık hafızalı toplumumuza hatırlatalım.
    Cevapla
  • selami 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar haklı tabi,ülkenin en borçlu takımı olunca seneye uygulanacak kritere göre yabancı sayısında fener ve bjk bunları geçecek,muhtemelen ikisinden biri şampiyon olacak, avrupayı saymıyorum bile o sebepten 6s tarafından şaşırılmayacak bir hareket yapılmış.
    Cevapla
  • vysl 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende para yok sizde alamazsınız efendiler... ( zügürt ağa )
    Cevapla
  • karakartal42 9 yıl önce Şikayet Et
    para bitti tabi istemezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle