Melo meğer kendi kendini sakatlamış!

Hadımköy'de oturan futbolcu, yoğun kar altında yürüyünce fıtığını patlattı.

Melo meğer kendi kendini sakatlamış!
Melo meğer kendi kendini sakatlamış!
GİRİŞ 24.02.2015 09:43 GÜNCELLEME 24.02.2015 09:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da dün acil olarak ameliyat edilen Brezilyalı futbolcunun, karda dışarı çıktığı ve kendini zorladığı ortaya çıktı. Futbol hayatını bile tehlikeye atan Melo, en az 6 hafta takımdan uzak kalacak.

Çikolata ile üç hafta!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise sporcu sağlığının şampiyonluktan da önemli olduğunu söyledi, “Bize nazar değdi” dedi. Brezilyalı futbolcu ile ameliyat sonrasında bir araya geldiklerini ve  esprili bir görüşme yaptıklarını anlatan Albayrak, “Benden çikolata istiyor. Şimdi muhakkak çikolata yetiştirmem lazım. ‘Çikolata yersem üç haftada  iyileşirim’ dedi” ifadelerini kullandı. Ali Dürüst ise “Melo yalnız teknik olarak değil kalben bize etki eden bir oyuncumuz. Diğer arkadaşları da onun yerini dolduracaklardır” diye konuştu.

Melo’nun 10 gündür ağrı çektiği, buna rağmen fedakârca oynamaya devam ettiği ifade edildi.

Melo’nun eşi Roberta, instagramdan, “Her zaman Tanrı’ya güveniyoruz. O her şeyi biliyor!!! Savaşçımız, daha güçlü geri dönecek” diye yazdı.

Brezilyalı yıldızı, Olcan Adın ve Selçuk İnan’ın yanısıra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da ziyaret etti.

YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın en önemli parçası. Şahsen saha içinde agresif karakterine dayalı sert oynaması dışında karakterinin düzgün olduğunu düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda sahalara döner, geçmiş olsun.
    Cevapla