Doğan'a sert cevap: Bir de para mı istiyorsun?

Nihat Doğan, Twitter'dan, "İhraç ederseniz paramı iade edin" dedi. Ancak Doğan'a cevap gecikmedi...

Doğan'a sert cevap: Bir de para mı istiyorsun?
Doğan'a sert cevap: Bir de para mı istiyorsun?
GİRİŞ 17.02.2015 06:56 GÜNCELLEME 17.02.2015 08:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetlerle büyük tepki çeken Nihat Doğan, kendisini Galatasaray Kulübü Üyeliği'nden ihraç etmek için harekete geçenlere Twitter'dan cevap verdi.

Peş peşe tweetler atan Doğan, "İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" ifadesini kullandı.

Ancak Nihat Doğan'a da cevap gecikmedi... Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı olan Serdar Eder, Twitter üzerinden Doğan'a çok sert bir yanıt verdi. Eder, şunları yazdı:

"Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim. Nihat Doğan aidat yatırmış gibi hala borcun olduğunu unutma, ama varsa aklında bir rakam onu da söyle."

YORUMLAR 14
  • Büşra Nilay 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben buna karşıyım yani sizin böyle şeyler yazmanız. GALATASARAY En büyük GALATASARAY.
    Cevapla
  • Şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    anladığım kadarıyla Nihat doğan insanları böylesi ahlaksız ve cani hale getiren yaklaşık 100 yıldır süren batı özentisi eğitim ve yönetim anlayışına eleştiri getirmeye çalıştıda pek başarılı olmadı. insanların hassasiyetlerinide hesaba katmalıydı bence.
    Cevapla
  • karadağlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Gs de para yokki sana versin.
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Kolay kazananlar kolayca kaybeder.
    Cevapla
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    iki gün önce gezi kalkışmasında bize sövüyordu şimdi filistinli kardeş edebiyatı yapıyor. Biz seni çok iyi tanıyoruz. Bu kapıda sana ekmek yok. Kime nereye gidersen git, bizden uzak ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle