G.Saray taraftarı isyan etti: Derhal istifa et

Galatasaray taraftarlar birliği ultrAslan, Başkan Duygun Yarsuvat'ın istifası için kampanya başlattı.

G.Saray taraftarı isyan etti: Derhal istifa et
G.Saray taraftarı isyan etti: Derhal istifa et
GİRİŞ 03.02.2015 11:04 GÜNCELLEME 03.02.2015 11:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray taraftar grubundan yapılan açıklama şöyle:

"Henüz 3 aydır GALATASARAY başkanlık görevini sürdürmesine rağmen asırlık camianın tüm değerlerine ters düşen Duygun Yarsuvat, gerek icraatlarıyla gerekse de açıklamalarıyla oturduğu koltuğun saygınlığını zedelemeye devam ediyor! Sürekli olarak Aziz Yıldırım'a komplo kurulduğuyla ilgili hiçbir dayanağı olmayan ve Aziz Yıldırım'ın bile aklına gelmeyen iddialar ortaya atarak gündem saptıran Yarsuvat'ın bu tavrına karşı sabrımız kalmadı!

Galatasaray'ı zor günlerden çıkarması için göreve getirilen geçici Başkan ve yönetimi, kendilerine Galatasaray camiası tarafından biçilen görev dışında her şeyi yapıyor!

Öncelikle geçici olarak göreve gelmeniz size Galatasaray Başkanlığınızı arka plana atıp "Hukukçu" kimliğinde konuşma hakkını vermiyor! 3 senedir süren davada hukukçu olduğunuzu hatırlamadınız da bugün Galatasaray Başkanlığı koltuğuna gelince mi aklınıza geldi? Kendi taraftarıyla yaşadığı sorunlardan dolayı 6222 nolu sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi kanunu çıkartan sanığı, kendi hazırladıkları yasadan hüküm giymemek için yasanın değiştirilmesi adına taklalar atanları ve Aziz Yıldırım'ı aklamak size mi düştü? Yoksa Koç grubunun damadı İnan Kıraç; sizi başkanlığa getirirken kendisinin de defalarca savunduğu şikeyi aklamanızı mı şart koştu? İnan Kıraç; geleceğin muhtemel Fenerbahçe Başkanı akrabası "Yalı Çocuğu" uğruna Galatasaray'ı şike sürecinde sindirmek için sizi piyon olarak mı kullanıyor?

Bilin ki ne camia içindeki "sözde" gücünüz, ne de size bu görevi verenler Galatasaray camiasının mücadelesini durduramayacaktır!

Sportif yargılamalarda şike konusunda ceza verilmemesi için türlü taklalar atılan, bu süreçte adeta dansözlük yaparak yeniden yargılama kararı çıkartan ancak buna rağmen mahkeme tarafından "HİÇBİR DELİLİN KUMPAS OLMADIĞI" vurgulanan, Avrupa'da tüm mahkemelerde ŞİKE SUÇU SABİT olan ve defalarca kendileri bile şikeyi itiraf eden TESCİLLİ ŞİKECİLERE hangi hukukçu kimliğinizle sahip çıkıyorsunuz? Elinizde hiçbir delil yokken Aziz Yıldırım'ın ağzıyla konuşmanız ve "O diyorsa öyledir" dışında hiçbir argüman ortaya koyamamanız sizin Başkanlıktan daha çok önemsediğiniz hukukçu kimliğinizin de kalitesini ortaya koyuyor! 

Biliniz ki bu söylemleriniz ve yaptıklarınız, sadece Galatasaray Tarihi'ne değil, Türk hukuk tarihine de bir kara leke olarak yazılacaktır!

Kısa süreliğine verilen Başkanlık görevinizi bırakıp Galatasaray düşmanlarıyla kol kola yürümenizi Galatasaray Taraftarı hiçbir zaman unutmayacaktır! 

Galatasaray sizden icraat beklerken sizin Galatasaray Düşmanlarıyla kol kola yürümeniz, bu camianın sizin gibi şahsi menfaatlerini Galatasaray'dan üstün tutanların kökten temizlenmesi gerekliliğini de bu camiaya tekrardan hatırlatacaktır!" 

YORUMLAR 18
  • cello 9 yıl önce Şikayet Et
    niye adam doğruları söyleyince kötü mü oluyor. asıl siz istifa edin ki kulüp rahat etsin. asıl dik duruş doğru olmaktır. sizin gibi yalpalamak değil.
    Cevapla
  • Büyük Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ultra Aslanda Paralelci!
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaaaaaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan sizin savunduğunuz aziz yıldırım tam bir türk futbolun düşmanıdır türk futbolun ileriye gitmesini isteniliyorsa aziz yıldırım derhal futboldan uzaklaştırmalı siz daha neyin savunmasını yapıyorsunuz
    Cevapla
  • arslan çaylan 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan siz galatasarayın başkanımısınız yoksa aziz yıldırımın avukatımısınız
    Cevapla
  • saldıray 9 yıl önce Şikayet Et
    yarsuvat denen adam derhal o koltuktan kalkmalı istifa, istifa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle