"Dördüncü yıldızı Mancini takardı"

Galatasaray'ın eski icra kurulu başkanı ve CEO'su Lutfi Arıboğan, Roberto Mancini ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Dördüncü yıldızı Mancini takardı"
"Dördüncü yıldızı Mancini takardı"
GİRİŞ 31.01.2015 12:24 GÜNCELLEME 31.01.2015 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın eski İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Lutfi Arıboğan, sessizliğini bozdu. Görevden ayrılmasının ardından 4 ay geçen Arıboğan, yaptığı açıklamada Roberto Mancini’ye övgüler yağdırdı.

“Dördüncü yıldızı Mancini takardı” diyen Arıboğan şunları söyledi: “Prandelli’nin gelmesi ile hiçbir ilgim yok. Şahsi görüşüm Galatasaray, bu sezona Mancini ile girmeliydi. Mancini geldikten sonra işi kolay değildi. Sakatlıklar ve formsuzluklarla baş etmek zorunda kaldı. Muslera ve Sneijder en kritik zamanda beş hafta takımdan ayrı kaldılar.

Mancini adapte olup sonunda başarılı da oldu. Zor bir sezonda Türkiye Kupası’nı kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ve Juventus’un olduğu gruptan çıktık. Galatasaray bu sezonu ve bu fırsatı Mancini’ye vermeliydi. Dördüncü yıldızı takma ihtimali çok yüksekti. Takımı ve ligi tanımış, adaptasyon sorunu ortadan kalkmıştı.

Roberto Mancini bir prensti. Çok kaliteli bir insandı ve Galatasaray’a kesinlikle çok yakışıyordu.“

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • ankara 9 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi beraber ne güzel işbirliği içindeydiniz
    Cevapla
  • her hafta farklı kadrolarla 9 yıl önce Şikayet Et
    her hafta farklı kadrolarla maçlara çıkarak, uyumsuz, birbirini tanımayan takım kurgusuyla mı başarılıydı ? yapmayın. takımın ne oynadığı belli değildi. liseli gururunu bir yana bırakırsanız gönderdiğiniz Fatih Terimin rüzgarıdır Manciniyi bir süre götüren. sonra bu rüzgar bitti dökülen bir takım ortaya çıktı. italyan olmaz ama hepsinden öte liseli inadı hiç olmamalı.
    Cevapla
  • y.g. 9 yıl önce Şikayet Et
    o senin görüşün
    Cevapla