Galatasaray'da isyan çıktı!

Sarı-Kırmızılılar'da ödenmeyen paralar yüzünden bir isyan daha çıktı.

Galatasaray'da isyan çıktı!
Galatasaray'da isyan çıktı!
GİRİŞ 28.01.2015 10:19 GÜNCELLEME 28.01.2015 10:19

Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi takımları arasında yer alan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda para yüzünden isyan çıktı. 3 yıldır primleri ödenmeyen ve 4 aydır maaş alamayan oyuncular isyan etti. Takım kaptanı İsmail Ar bir tweet atarak yaşadıkları zorluğu ifade etti.

Hürriyet'ten Ali Demirçubuk'un haberine göre;  Galatasaray 'daki mali krizin ne denli büyük boyutlara ulaştığı dün akşam atılan bir tweetle iyice gün yüzüne çıktı.

Sadece Türkiye 'nin değil dünyanın en iyi takımları arasında yer alan ve müzesinde çok sayıda ulusal ve uluslararası kupa bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın kaptanı İsmail Ar'dan geldi bu tweet. Sosyal medyada büyük yankı yaratan bu tweette aynen şu ifadeler yer alıyordu:
 

"2012'den beri alamadığımız primlerimiz, 4 aydır verilmeyen maaş. Yokluk değil yokmuşuz gibi hissetririlmek acıtıyor canımızı."

Bu tweet üzerine hemen telefona sarılıp İsmail Ar'ı aradık ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda yaşananları anlatmasını istedik. İşte İsmail kaptanın sözleri:

"Herkesin öncelikle şunu bilmek isterim; bu bireysel atılmış bir tweet değil. Ben o tweeti bütün takım arkadaşlarım adına attım. Bu kararı takım halinde aldık. 3 yıldır hiçbir şekilde prim almıyoruz. 4 aydır da maaşlarımız ödenmiyor. Bütün takım çok üzgün. Bugüne kadar bir şekilde idare ettik. Antrenmanları boykot etmek gibi bir kararımız yok çünkü işimize büyük saygımız var. İdmanlara devam ediyoruz. Ancak takım arkadaşlarımı artık motive etmekte zorlanıyorum. Bu iş bizim ekmek kapımız. Buradan kazandığımız parayla ailelerimizi geçindiriyoruz. Bu zamana kadar birçok badire atlattık ve hepsinin üstesinden geldik. Umuyorum ki bunu da atlatırız."