Galatasaray'dan Kaan Ayhan bombası!

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kaan Ayhan için Schalke 04'le anlaştı ancak hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Galatasaray'dan Kaan Ayhan bombası!
Galatasaray'dan Kaan Ayhan bombası!
GİRİŞ 27.01.2015 12:33 GÜNCELLEME 27.01.2015 15:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören / Tümspor

Serdar Aziz transferinden bir türlü sonuç alamayan Sarı-Kırmızılılar rotayı Almanya'ya çevirdi. Bursaspor'un Serdar Aziz için istediği 5 milyon Euro'yu fazla bulan Galatasaray, Kaan Ayhan için Schalke 04'e teklif götürdü.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Alman ekibindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan genç stoperin transferini çok istiyor. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydetti. Schalke 04'e Kaan'ın bonservisi için 2,5 milyon Euro öneren Albayrak, 3.3 milyon Euro'ya el sıkıştı.

Kaan Ayhan gelmek istemiyor!

Transferdeki tek engel ise Kaan Ayhan'ın düzenli olarak forma giymeye başladığı Bundesliga devinden ayrılmak istememesi. Schalke 04 formasıyla kariyerine devam etmek isteyen genç stoper Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde Almanya'ya bir çıkarma yaparak Kaan Ayhan'la masaya oturacak.

YORUMLAR 3
  • 030303 9 yıl önce Şikayet Et
    biz sanki seni cok ıstıyoz da kendını yıldız zannedıyo bu yurtdısındakı turk futbolcularımız
    Cevapla
  • şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    adam biliyor türkiyeye geldiğinde kariyeri bitecek haklı, orda kendini gösterirse alman milli takımında oynayacak yada daha iyi büyük kulüplere gidecek
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    türk Milli takiminda oynasa olmuyormu aslanım
    Cevapla