G.Saray'dan acı itiraf: 2023’e kadar...

Galatasaray'ın başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaraylılar Derneği'nin divan kurulunda mali tablo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

G.Saray'dan acı itiraf: 2023’e kadar...
G.Saray'dan acı itiraf: 2023’e kadar...
GİRİŞ 25.01.2015 10:36 GÜNCELLEME 25.01.2015 10:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaraylılar Derneği'nin divan kurulunda konuşan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Duygun Yarsuvat, “Mali durum hiç de iç açıcı değil. Finansal mühendislik yapıyoruz. Kulübün tüm gelirleri 2023’e kadar temlik edilmiş, nakit akışı yok. Hisse senedi satarak gelir elde etmeye çalışacağız. 25 Şubat’tan itibaren satmaya başlayacağız. Tahsisli hisse senedi satışı deniyor bizim yapacağımıza. Çalışan üyeye, sporcularımıza ilk etapta satış yapacağız. Böylece mali sıkıntıyı aşmaya çalışacağız. Şubat’taki Divan’da daha ayrıntılı bir şekilde açıklamak istiyorum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR 6
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    gülme komşuna.bunlar daha iyi günleriniz.Yarın gelip saha isteyeceksiniz ama saha KİRALAYACAK paranız bile olmayacak.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Gs daki tek eksik kafa kafası olan bir başkan Gs ı çok rahatlıkla düzlüğe çıkarır Türkiyenin ençok taraftarına sahip olacaksınız sonrada ağlayacaksınız proje üreteceksiniz proje
    Cevapla
  • Turk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir kurus para vermedim.. o yuzden ne olacaklarida umrumda degil.. sabah aksam gs ile yatan her sene yuzlerce lira yatiranlar dusunsun..
    Cevapla
  • otto 9 yıl önce Şikayet Et
    bu daha baslangıç. gs'yi daha da kötü günler bekliyor
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Burak, Selcuk, Yekta, Olcan, Bruma, Sabri, Gokhan Zan, ve Telles'in takima maliyeti bazilarindan cok daha fazla. Ah be Ah, soyle Galatasaraya %20 ortak olacak kadar zengin olsaydim, bunlarin hic biri kalamazdi bu kulupte. Cunku Sampiyonlar Ligi Sampiyonlugu bunlarla olmaz. Ha sizin hedefiniz bu degildir, onun icin size bunlar yeterdir, ayri konu. Vizyon Meselesi tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle